Mavininannesi perimasali802_ niloyanın o bölümünde hep aklıma Erzurumlu şivesi geliyor Anası görmeden burunlarimizi karistirak koltuğun altına silak
Sutlucikolati Mavininannesi film replikleri aklımda yok da çizgi film repliği var aklımda Minky dişlerini fırçaladığını görmedim gizli gizli mi fırçalıyorsun yoksa Yoooo açık açık fırçalamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
lanjalee Mavininannesi -ardına bakma mecnun -kader almaya mı geldi beni benden -bunu bir daha sorma mecnun -neden at mı var arkamda 😅 Leyla ile Mecnun fav dizilerimdendi ya bi sürü replik sayarım 😂😂
Mavininannesi lanjalee onu hiç saymıyorum yaa eşimle ilk tanıştığımız da favori dizimizdi önceden de ikimiz de izlemiştik zaten ama sevgili olunca birlikte izledik 😀😀
zarifhanim lanjalee Nurten bana niye haber vermediniz? Ne haber vermesi Erdal? Oruç tutmuyorsun ki sen. Olsun sahurun tadı başka oluyor. Şimdi burada gülüp eğleneceksiniz benim haberim olmayacak orada. 😅 benim de çok sevdiğim dizilerden biri. Erdal ve İskender favorim 😅
ladymomm lanjalee Hoooooop 🤚🏻🙋🏻♂️ Ben ne anasının gözüyüm ben 👀 Yaban çakalı seniiiiii şamşırık seniiiiii Her şeyi salla ama çayı demle hacı Hala unutamadığım, hafızamdan silinmeyen ender dizilerden. 🎬 Bence böyle bir yapım daha gelmeyecek 🥲
Cicekliperde Mavininannesi Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama
Cicekliperde Mavininannesi Günaydın alt tabaka insan Ne dosttan güldü yüzümüz ne düşmandan, bit artık orta çağ bit. Başlarım böyle çağa… Tutan tuttuğunu zincirleyip yollara dökülüyor. Ne kadar da inanarak boş konuşuyor. KUDUR KÖPEK KRAL BEN OLDUM