Merhaba kızlar ehliyete yazıldım Arabam otomatik otamatik ehliyet alcm yani yazılı sınav için önerdiğiniz bir program yada sayfa var mı tekte geçmek istiyorum
Ehliyet lütfen bakın
Nazikra ehliyet sınav soruları yazın geyik tabelası gibi olan bi uygulama var o iyi . Bu arada neden otomatik ehliyet manuel alımanız daha iyi olmaz mı manuel alınca ikisini de kullanabilirsiniz ama otomatik olarak aldığınızda manuel araba kullanmanız yasak diye biliyorum
Nazikra
Ben, ehliyet aldığım dönemde sadece çıkmış soruları çözmüştüm.
Çözdüğüm sorulardan çıkanlar bile vardı. Soru üzerinden gitmek daha mantıklı gelmişti bana.
Nazikra Verilen kitapçık dışına pek çıkma canım kafa çok karışıyor. Soruların geneli kitaptan ufak bir farkla hemen hemen aynısı neredeyse. Yani benim zamanımda öyleydi ben baya uzun süre önce aldım. Zaten motor harici sorularda çoğu mantığa dayalı sorular oluyordu. Çok dikkatli olup ufak detayları yakalarsan zaten gerisi basit.
sosyolog1kadin hıc araba deneyimim yok arabam sıfır onu öğreneyim doğru düzgün sureyim yeter bana diye düşünüyorum
Yakın zamanda ben de girdim sınava. “Sürücü kitabı ehliyet hazırlık” Olarak arattığında siyah simgeli bir uygulama çıkıyor. Ben oradan çalıştım faydası oldu baya.
Nazikra mrb canım sınava girdin mi? Birde ücreti ne kadar ben kasımda alacağım ınsallah…
ddk94 biraz taktik versene canım 2016 da yazıldım kaldım yazılıdan 2 defa bida yüzüm kalmadı giremedim sınava 😂😂😂😂