Sarahh21 Tam olarak mesafe değil. Ama vurmayı kırmayı sever çocuğu. Ve sınıfları bir olsun istemem. Arkadaşım sürekli gelir bana. Ve artık boğmaya başladı.

ladymomm Ben yazdırmıştım çokton ücretini falan ödemişim artık çok geç ya. İnşallah düşmez aynı sınıfa bakalım.

Bonibon_
      Bende şahsen en sevdiğim insan dahi olsa yetiştirme tarzımız aynı değilse yaşıt olsalar bile istemem. Birde sonrasında kıyaslamalar çıkarsa vay haline. Bazı kadınlar tanıdıklarının çocuklarını sorup bilgi alıyor meraklarından

Bonibon_ Anne isteği üzerine tekrar olmuyor diye biliyorum. Çocuğun eğitimiyle alakalı tekrar kararı mi alındı acaba

mavikelebekk__ Orasını bilemiyorum Anne ilgilenemem dedi 1. Sınıfa gitmesin Anasınıfına gitsin dedi

Bonibon_ bu nasıl yakın arkadaş konuşma artık onunla rahatsız oluyorsun herseyinden. Bir kere kır tam kır bari kız kocandan çok onu anlatıyorsun 😂

HurremSultan âsko ama çok sık gidip geliyor bana bunu dile getiremiyorum.kırılmasını istemiyorum. Bıkmam normal değilmi. Aşk olsun bu ikinci postum arkadaşla ilgili. Anasınıfı ayrı çıktı bide çok sevindim.😍 Arkadaşımı seviyorum ama onu özlemekte istiyorum hep görmek istemiyorum yanlışmıyım.

Bonibon_ ya ama çok rahatsız ediyor seni sanki o yüzden öyle dedim. Bende mesafe severim kendi kendime alanım olması lazım. Haklsiin o konuda zaten. Ama anlamıyor galiba o yüzden diyorum karnını agritir insanın