Bonibon_ açık açık konuşun yada gizli gizli müdüre gidip bu çocuğun siddet eğilimi var ben çocuğumla birlikte olmasını istemiyorum falan diyin

Bonibon_ benim bildiğim eğer ilkokula yaşı tutuyorsa gitmemesi için dilekçe ve rapor alması gerekiyor. Eskisi kadar kolay değil yani hadi bu sene de gitmesin demek

Bonibon_ çocuğu Eylül sonrası doğumluysa dilekçe verip erteleyebiliyor anasınıfından devam ediyor. Benim kızım Ekim doğumlu bizim de e okulda birinci sınıf göründü ama anasınıfına verdik dilekçe ile seneye birinci sınıfa gidecek o da öyledir.

Bonibon_ istek ve istemediklerinizi söyleyin . Mesafemi koymak istiyorsunuz ? O zaman konuşarak bildirin, konuşmasanız o nerden bilecek bu kadar iç içe olmakdan rahatsız olduğunuzu? Ben olsam çocuklar aynı sınıfta olsun istemiyorum senin oğlun vurma eğilimli diye derim çok rahat bi şekilde

Mavininannesi Akışa bırakıcam ya kimsenin arkasından iş çeviremem. Bakarsın. Aynı sınıf çıkmaz. Çıksada yapacak bişey yok artık
          .

noluyoyav Valla bilemiyorum. Pazartesi görcez artık neler olacak.

Sarahh21 Tam olarak mesafe değil. Ama vurmayı kırmayı sever çocuğu. Ve sınıfları bir olsun istemem. Arkadaşım sürekli gelir bana. Ve artık boğmaya başladı.

ladymomm Ben yazdırmıştım çokton ücretini falan ödemişim artık çok geç ya. İnşallah düşmez aynı sınıfa bakalım.

Bonibon_
              Bende şahsen en sevdiğim insan dahi olsa yetiştirme tarzımız aynı değilse yaşıt olsalar bile istemem. Birde sonrasında kıyaslamalar çıkarsa vay haline. Bazı kadınlar tanıdıklarının çocuklarını sorup bilgi alıyor meraklarından

Bonibon_ Anne isteği üzerine tekrar olmuyor diye biliyorum. Çocuğun eğitimiyle alakalı tekrar kararı mi alındı acaba

mavikelebekk__ Orasını bilemiyorum Anne ilgilenemem dedi 1. Sınıfa gitmesin Anasınıfına gitsin dedi

Bonibon_ bu nasıl yakın arkadaş konuşma artık onunla rahatsız oluyorsun herseyinden. Bir kere kır tam kır bari kız kocandan çok onu anlatıyorsun 😂

HurremSultan âsko ama çok sık gidip geliyor bana bunu dile getiremiyorum.kırılmasını istemiyorum. Bıkmam normal değilmi. Aşk olsun bu ikinci postum arkadaşla ilgili. Anasınıfı ayrı çıktı bide çok sevindim.😍 Arkadaşımı seviyorum ama onu özlemekte istiyorum hep görmek istemiyorum yanlışmıyım.