Sutlucikolati Bilemiycem artık. Kendisi bilir.
Of kine offff🙄
Bonibon_
Umarım istediğiniz gibi olur
belladonna Teşekkür ederim 🥰🌹
Bonibon_ açık açık konuşun yada gizli gizli müdüre gidip bu çocuğun siddet eğilimi var ben çocuğumla birlikte olmasını istemiyorum falan diyin
Bonibon_ benim bildiğim eğer ilkokula yaşı tutuyorsa gitmemesi için dilekçe ve rapor alması gerekiyor. Eskisi kadar kolay değil yani hadi bu sene de gitmesin demek
Mavininannesi Akışa bırakıcam ya kimsenin arkasından iş çeviremem. Bakarsın. Aynı sınıf çıkmaz. Çıksada yapacak bişey yok artık
.
Bonibon_ Anne isteği üzerine tekrar olmuyor diye biliyorum. Çocuğun eğitimiyle alakalı tekrar kararı mi alındı acaba
mavikelebekk__ Orasını bilemiyorum Anne ilgilenemem dedi 1. Sınıfa gitmesin Anasınıfına gitsin dedi
Bonibon_ bu nasıl yakın arkadaş konuşma artık onunla rahatsız oluyorsun herseyinden. Bir kere kır tam kır bari kız kocandan çok onu anlatıyorsun 😂
HurremSultan âsko ama çok sık gidip geliyor bana bunu dile getiremiyorum.kırılmasını istemiyorum. Bıkmam normal değilmi. Aşk olsun bu ikinci postum arkadaşla ilgili. Anasınıfı ayrı çıktı bide çok sevindim.😍 Arkadaşımı seviyorum ama onu özlemekte istiyorum hep görmek istemiyorum yanlışmıyım.