Homm bitkisel
zeyzesare bende bı ara buna kafa yoruyodum ama bişey anlmadim sen anlarsan banada anlat 200 bin üstü maaş alan var aylık bu değirmenin suyu nerden geliyo merak ediyorum
kizatasozu üst düzey olanlar alıyor nekadr çok üyelik nekadr satış yaptirirsan Kazanç elde ediyorlar mesela kadir ezildi gibi vs.
Keksever kız yok ben de çıkıcam kar falan yok
kizatasozu kız bilmiyorum ki bunların kademe kademe olanı var 2000 i geçerse %4ünü alıyorsun 6000 bini geçerse %7 eee ben şimdi hiçbişey almıyorum başı zengin etmekten başka
Yusra bize de bişey kalmıyor yani 2000 bin tllik sipariş 75 tl 6000 bin tllik de 200 tl gibi bişey galiba çok saçma ben başı zengin etmekten başka bişey yapmıyorum
asyarana eşimi dinlemedim haklıymış oda öyle söyledi
asyarana hesabı kapadım
zeyzesare evet en baştaki o zengin edersin
zeyzesare ben yapıyorum ekip müdürüyum çoksa güzel kazanıyorum biz satış yaparak ilerlemiyoruz 🤗
kizatasozu öyle değil siz sizteme kayıt açıyorsunuz market yönümüzü değiştiriyoruz aslında dışardan alacağınız ürünleri burdan aliyrosunuz bzode ekip desteği veriyoruz ekibiniz büyüdükçe kazanç elde ediliyor
asyarana ne dolandırısi 🤣 bir yıldır bu sistemdeyim
salakmisincemile saçma bir sistem var bu kadar kolay değil işte, ekip desteği veriliyor kendin her ay alışveriş yapıyorsun tam yükseliyorum dediğin an ekipten biri alışveriş yapmasın yine sen düşüyorsun. Boşa para veriyorsun.
salakmisincemile tam bir para tuzağı, helal bir yolu yok. Şükür ben düşmedim ama düşeni gördüm sömürdüler.
salakmisincemile biliyorum onu
salakmisincemile katalogda 300 tl sepete eklediğimde 245 tl ee ben satış yapıyorum geri kalan pay benim olmalı ama tersine 2000 tl ilk alışverişe 75 tl böyle iş olur mu bu sefer de yukardakileri yükseltiyoruz