zeyzesare bende bı ara buna kafa yoruyodum ama bişey anlmadim sen anlarsan banada anlat 200 bin üstü maaş alan var aylık bu değirmenin suyu nerden geliyo merak ediyorum

kizatasozu üst düzey olanlar alıyor nekadr çok üyelik nekadr satış yaptirirsan Kazanç elde ediyorlar mesela kadir ezildi gibi vs.

zeyzesare 55 tl kar ediyorsunuz ? Nasıl size kalmıyor ki ? Ben yapmadım pek bilgim de yok Sizin kurucu yönetici kim ona bir sorun isterseniz merak ettim bende

kizatasozu kız bilmiyorum ki bunların kademe kademe olanı var 2000 i geçerse %4ünü alıyorsun 6000 bini geçerse %7 eee ben şimdi hiçbişey almıyorum başı zengin etmekten başka

Yusra bize de bişey kalmıyor yani 2000 bin tllik sipariş 75 tl 6000 bin tllik de 200 tl gibi bişey galiba çok saçma ben başı zengin etmekten başka bişey yapmıyorum

zeyzesare ben de bir ara buna üye olacaktım sonra eşim dolandırıcı falan dediler ve öyle geldi bana da ve bıraktık hiç güvenilir değildi

kizatasozu öyle değil siz sizteme kayıt açıyorsunuz market yönümüzü değiştiriyoruz aslında dışardan alacağınız ürünleri burdan aliyrosunuz bzode ekip desteği veriyoruz ekibiniz büyüdükçe kazanç elde ediliyor

salakmisincemile saçma bir sistem var bu kadar kolay değil işte, ekip desteği veriliyor kendin her ay alışveriş yapıyorsun tam yükseliyorum dediğin an ekipten biri alışveriş yapmasın yine sen düşüyorsun. Boşa para veriyorsun.

salakmisincemile katalogda 300 tl sepete eklediğimde 245 tl ee ben satış yapıyorum geri kalan pay benim olmalı ama tersine 2000 tl ilk alışverişe 75 tl böyle iş olur mu bu sefer de yukardakileri yükseltiyoruz