zeyzesare Yusra bize de bişey kalmıyor yani 2000 bin tllik sipariş 75 tl 6000 bin tllik de 200 tl gibi bişey galiba çok saçma ben başı zengin etmekten başka bişey yapmıyorum
asyarana zeyzesare ben de bir ara buna üye olacaktım sonra eşim dolandırıcı falan dediler ve öyle geldi bana da ve bıraktık hiç güvenilir değildi
asyarana zeyzesare aynen benim eşimde dolandırıcı dedi çünkü benden TC felan işte yaşımın 17 olduğunu söyledim eşinin TC siyle gir falan dedi dolandırıcı
salakmisincemile zeyzesare ben yapıyorum ekip müdürüyum çoksa güzel kazanıyorum biz satış yaparak ilerlemiyoruz 🤗
zeyzesare salakmisincemile katalogda 300 tl sepete eklediğimde 245 tl ee ben satış yapıyorum geri kalan pay benim olmalı ama tersine 2000 tl ilk alışverişe 75 tl böyle iş olur mu bu sefer de yukardakileri yükseltiyoruz
salakmisincemile kizatasozu öyle değil siz sizteme kayıt açıyorsunuz market yönümüzü değiştiriyoruz aslında dışardan alacağınız ürünleri burdan aliyrosunuz bzode ekip desteği veriyoruz ekibiniz büyüdükçe kazanç elde ediliyor
hehetamam salakmisincemile saçma bir sistem var bu kadar kolay değil işte, ekip desteği veriliyor kendin her ay alışveriş yapıyorsun tam yükseliyorum dediğin an ekipten biri alışveriş yapmasın yine sen düşüyorsun. Boşa para veriyorsun.
hehetamam salakmisincemile tam bir para tuzağı, helal bir yolu yok. Şükür ben düşmedim ama düşeni gördüm sömürdüler.
salakmisincemile hehetamam her işin bir zorluğu vardır ee siz dışardan dış macunu yağ çözücü leke çıkarıcı almiyormsuunuz biz burda diyoruz ki market yönümüzü değiştirimek ee sen bu ihtiyaçlarını dışardan saten alıyorsun ben bu işe başladığımdan beri çoğu ihtiyaçlarımı burdns alıyorum guruba ve hepsinden çok memnunum ürün bittiği gibi yeniden alıyorum
salakmisincemile el_ebruli hehetamam neden helal olmasın rica ediyorum biz saatlerimizi veriyoruz bu işe aldtama dolandırıcılık yok bu işte bilmediginiz için böyle düşünüyorsunuz
zeyzesare salakmisincemile sipariş ettiğim ürün katalogda 300 görünüyor ama benim sayfamda 245 geriye kalan paraya bana kalmıyor ama nereye gidiyor ben o kadar sipariş oluşturucam ama o geriye kalan para kime gidiyor
hehetamam salakmisincemile üstleri oturdukları yerden kazandırmaktan başka bir şey değil, nasıl helal olsun :D
hehetamam salakmisincemile ürünlerden memnun olabilirsiniz benim de kullandığım var konu iş. Sürekli yok aktivasyon parası yok ürün al yok şu fırsatı yakalarsan puanın artar. Artan da puan olsa hadi bir ay verme o parayı ya da ekibinden veren olmasın düşersin. Saçma. Gerçek yüzü bu. Gördüm.
hehetamam zeyzesare yok ki pufff oluyor işte o para, sen para almaya başlayana kadar binlerce para vermen lazım. Her ay üyelik aktivasyon parası var bir de sürekli alışveriş yapman gerek. Sen binlerini ver onlar sana kuruş hesabı veriyor. Saçma işte.