Alamadık bi dyson airwrap😀otomatiklerde iş görüyor diyenler var ama kullanan biriyşe bizzat konuşmak içime sindirir saçlarım gür kalın iş görürmü
Otomatik saç maşası kullanan varmı?
aydaksiyahkedi biz manuelde kaldık 😂 tesettüre girince gerek duymadım açık olsam şimdiye çoktan almıştım
aydaksiyahkedi Benimki hairens marka çok memnunum. Diğerlerine nazaran çok iş görüyor ve otomatiğin sanki daha düzenli kıvrımları oluyor ben otomatiği daha çok sevdim. Arkadaşımınki king markaydı ,onunki dönme hızı olarak bile hairens göre çok zayıftı ve tüm saç tutamını sarsa bile açtığında düzensiz bir şekil alıyordu. Aldığına pişman olmuştu. Almayı düşünüyorsa markaları yorumları bence iyi araştır tamam çok pahalı ürün değilde yani işe yaramaz ürünede neden para verilsin. Diğer markaların nasıl bilmiyorum belki benimkindende iyisi vardır ama tek kelimeyle bence alınmalı 🤭
Goat evet en popüler olan o ama kötü yorumları da görünce bi arada kaldım 🥹saç tipiniz nasıl
aydaksiyahkedi Gür ve kalın telli, ben bazı yorumlarda okudum çok uzun saçlarda işe yaramıyor diye ama gayette güzel kıvırıyor yani bir zorluk olmuyor aksine uzun saçta daha hoş duruyor. Saç tutamlarını bazen döndürebilecek seviyede tabiki kalın tutarım ozaman dalgası sanki kendiliğinden gibi çok doğal duruyor, kimi zamanda çok ufak tutamlarla tam kıvırtıp taradımmı tam anlamıyla kıvırcık bir saç elde ediyorsun. Ben markayıda ürünüde çok sevdim valla 😆