Ay belki güleceksiniz ama ciddi ciddi soruyorum sleöqsöeşqşdş bir ara bir yerde okumuştum zevk suyunda sperm varmış azda olsa. Sadece sürtme ile derinlere kadar inme olasılığı var mı ki?🥴
Sürtünmeyle hamile kalınır mı?
kurabiyevarsimitvar geçen gün bi doktoru izledim rahimde 5güne kadar canlı kalabilen sperm bile varmış. Hey yavrum heyyyyy 😂😂😂😂 sürtünmeyle hayli hayli olur aman aman pü jdjfjfjf
Küçükte olsa her zaman ihtimal vardır.
kurabiyevarsimitvar vajinusmus olup hamile kalanlar bile var sürtünme yoluyla bosalirsa erkek demmekki kalınıyor dikkatli ol 🤭
Lovely_00 aşırı mantikli 🤣🤣
kurabiyevarsimitvar tabiki. Sperm çok hareketli bir hücre. Sorunsuzsa direkt gideceği yere ulaşır 😅 bulaş yoluyla vajina girişiyle teması halinde ihtimal hep var.
kurabiyevarsimitvar tabikide evet
kurabiyevarsimitvar şehir efsanesi bence :) sperm hareketli evet ama milyonlarca spermden sadexe bir tanesi ana rahmine düşüp dölleniyor .. sürtünmeyle çok zor hamile kalınması sperm içeri bile girmiyor
papatyamsigibi bunu öğrenmeyeydim iyiydi be
Lovely_00 boşalma yok zevk suyu sadece içine de değil üst kısımlara falan (fazla ayrıntılı oldu bu da xlemwmclelw) boşalma kontrol altında şükür korkum zevk suyu xlelwöcrllefm
Mommy12 girişine değil klitoris kısmına falan
bitterdelisi24 bence de diyip kendimi rahatlatıyorun teşekkür ederim 😂🌸
kurabiyevarsimitvar spremler dışarda olduğu zaman ölüyor diye biliyorum ben😂
kurabiyevarsimitvar Cok inanirsan neden olmasın
kurabiyevarsimitvar öyle öyle sen bana güven 😇
bitterdelisi24 2 yıl vajinismus belasıyla yaşadım sadece sürtünme yoluyla ilişkimiz oluyodu oğlum şuan 18 aylık oğlumu doğurduktan 6 ay sonra yenebildim 🤫 her zaman risk vardır oluyor yani öyle şeyler 😌
sanalkoala tabi ettiğin dualarını da bi düşünelim lütfen 🥰😇😀
Blondie inşallah ölüyorlardır zlwöqödşwlqşg
Sokaklambasi o yüzden düşünmemeye çalışıyorum dowöqlsşwşşqd