Mommy12 kurabiyevarsimitvar tabiki. Sperm çok hareketli bir hücre. Sorunsuzsa direkt gideceği yere ulaşır 😅 bulaş yoluyla vajina girişiyle teması halinde ihtimal hep var.
bitterdelisi24 kurabiyevarsimitvar şehir efsanesi bence :) sperm hareketli evet ama milyonlarca spermden sadexe bir tanesi ana rahmine düşüp dölleniyor .. sürtünmeyle çok zor hamile kalınması sperm içeri bile girmiyor
sanalkoala bitterdelisi24 2 yıl vajinismus belasıyla yaşadım sadece sürtünme yoluyla ilişkimiz oluyodu oğlum şuan 18 aylık oğlumu doğurduktan 6 ay sonra yenebildim 🤫 her zaman risk vardır oluyor yani öyle şeyler 😌
kurabiyevarsimitvar Lovely_00 boşalma yok zevk suyu sadece içine de değil üst kısımlara falan (fazla ayrıntılı oldu bu da xlemwmclelw) boşalma kontrol altında şükür korkum zevk suyu xlelwöcrllefm
hayvanlardavardir kurabiyevarsimitvar korkucak bişey yok bacım ya zevk suyu içinde olsa neysede vajinanın dudak kısmından senin yumurtalığa nasıl gitsin imkansız
kurabiyevarsimitvar sanalkoala sürtünmeden kastınız afedersiniz vajina giriş bölgesine mi yoksa üst klitoris kısmına mı ben üstten bahsediyorum😁😅
kurabiyevarsimitvar Lovely_00 evet biliyorum o yüzden sordum vajina ile birleşme olmadığı halde zevk suyu değdi diye olur mu diye