gizo00 zarifhanim çok güzel açıklamışsınız bi erkek nasıl bilmez yani kadının da ihtiyacı istekleri olabilceğini kesnlikle bencillik olduğuna inanıyorum şuan. Bende inada bindirip birliktelik istemezsem tepkisi benden bin kat fazla olur ve asla bidaha aramız ısınmaz aşırı inatçıdır bu konuda bile inat eder yaklaşmaz konuşmaz hiç
gizo00 Sutlucikolati o ilişki anında yönlendirmek istiyorum ama içinden gelmiyosa zaten yapmasın işini bitirsin yatsın diyorum kendi kendime dediğim gibi kadınlığımı unuttum işveli cilveli biriyimdir bide artık söndü içimdeki o hisler
gizo00 Sutlucikolati 1 hafta oldu aşko işte geliyo zaten ama yine aynı şekilde geliyo daha şehvetli olmuyor yani bencillik 10/10 sndnfnmfmf
HurremSultan gizo00 valla kusura bakmasin böyle devam edeceğine gitsin eliyle kendi yapsın nerde senin zevkin?
PiTi gizo00 bence eşinle konuşmalısın sonuçta o senin eşin. Bizim de benzer bir durumdaydı bir dönem hem konuştum hem de artık benim dediğim gibi ilerleyecek dedim. İlişkiyi ben yönettim ben başlattım emirler verdim. İstemediğim şeye müsade etmedim
successfulwoman Sana ve Kadınlığına kıyamıyorum,değerini anlaşılmayınca,kendini ifade edemiyorsun, Yalnız kalıyorsun,özgüven yerlerde olur. herşey erkekte bitiyor.kadınlığı hatırlatmalı sana
gizo00 successfulwoman tam tersi ben ona erkekliğini hatırlatıyorum sürekli ama duvara konuşuyorum resmen