belladonna lanjalee Var, ailemden değil ama. Tanıdığıma, bazı şeylerini bildiğime, suratları aklıma geldikçe öğğğ dediğim kişiler için isterdim. Arkadaş da diyemiyorum kişi diye hitap edeyim bari 😃
HurremSultan lanjalee ben aşırı öyleyim babama eşimi spylemisler isteyecekler diye oda o sıkılır bırakır bak iyi düşüşün çocuk demiş 😂😂😂
Elmasekeri lanjalee tam olarak sorunun cevabı değil ama ben asla para düşünmeden alışveriş yapmak isterdim ama her kategoriden alışveriş 🛍 🤑🛒🛒😂😂😂
HurremSultan lanjalee ahahaha kocayı degostoremeyince evde birseyelri değiştiriyorum sürekli kaos çıkıyor 😂 eşim şey diyor bir gün eve geldiğimde birşeyin yeri değişmesin 😂😂
Elmasekeri lanjalee ayy değil mi yaaa böyle çılgınlar gibi hiç para yeter mi diye düşünmeden ne beğendiysem hepsini almak istiyorum ihtiyacım olup olmaması da önemli değil benim olsun yeter😂😂🤭🤭
successfulwoman Eşimin ailesini; Kayınpederi değiştirmek isterdim.. ailesini değiştirmek isterdim. Hayatıma girenleri hepsini değiştirmek isterdim..
belladonna lanjalee Umarım en kısa zamanda gerçek yüzleri ortaya çıkar da herkes bir derin oh çeker 😉🙏😃