HurremSultan lanjalee ben aşırı öyleyim babama eşimi spylemisler isteyecekler diye oda o sıkılır bırakır bak iyi düşüşün çocuk demiş 😂😂😂
Elmasekeri lanjalee tam olarak sorunun cevabı değil ama ben asla para düşünmeden alışveriş yapmak isterdim ama her kategoriden alışveriş 🛍 🤑🛒🛒😂😂😂
HurremSultan lanjalee ahahaha kocayı degostoremeyince evde birseyelri değiştiriyorum sürekli kaos çıkıyor 😂 eşim şey diyor bir gün eve geldiğimde birşeyin yeri değişmesin 😂😂
Elmasekeri lanjalee ayy değil mi yaaa böyle çılgınlar gibi hiç para yeter mi diye düşünmeden ne beğendiysem hepsini almak istiyorum ihtiyacım olup olmaması da önemli değil benim olsun yeter😂😂🤭🤭
successfulwoman Eşimin ailesini; Kayınpederi değiştirmek isterdim.. ailesini değiştirmek isterdim. Hayatıma girenleri hepsini değiştirmek isterdim..
belladonna lanjalee Var, ailemden değil ama. Tanıdığıma, bazı şeylerini bildiğime, suratları aklıma geldikçe öğğğ dediğim kişiler için isterdim. Arkadaş da diyemiyorum kişi diye hitap edeyim bari 😃
belladonna lanjalee Umarım en kısa zamanda gerçek yüzleri ortaya çıkar da herkes bir derin oh çeker 😉🙏😃
belladonna gizew Bunlar senin eşin ailesinden bile tehlikeli kişiler 😃 Allah ve yallahı aynı anda kullanan kişiler
lanjalee gizew düşünüyorum düşünüyorum 🤔 diyorum ki neden böyleler ? Yani bi amacı bi sonucu yok neden ? Ne var yani sevgi dolu ve uyumlu olsalar 🤷 eski Türk filmlerindeki gibi aniden neşeli bi müzik çalsa da masalara çıkıp oynasak hep beraber nolur yani çok mu zor çok muuuuu😂😅😅😅