asyarana 17 yaşında biri için uygun değil 31 yaşındayım bunu ben giyinmem böyle daha modern daha yaşına uygun kabanlar alabilirsin bence

asyarana
Vücut ölçülerinizi bilmiyorum ama bana biraz kaba geldi.
Daha şık ve kibar modeller vardır, onlara bakmanızı öneririm. Bu tarz modeller her vücuda olmuyor bana göre.
Tabi son karar sizin.

asyarana
    Tesettürlüsünüz anladığım kadarı ile.
    Bu konuda tesettürlü kullanıcılar daha doğru önerilerde bulunur. Ben çok hakim değilim.

belladonna 36 bedenini alırsam olur diye düşünüyorum yada 38 çünkü bilerek böyle uzun istiyorum ferace gibi direk giyip cikmalik olsun uygun yani

asyarana Denemen lazım aşkım ama bana şişme montlar daha hoş geliyor.Hem de yaşına uygun 🌸

Hayır ya oldum olası onları sevmem

asyarana
        Demek istediğinizi anladım ama bu modele odaklanmamak lazım. Biraz daha model araştırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
        Birde dış giyimde deneyerek almak daha iyi oluyor.
        Eğer boyun uzunsa bu model olabilir ama yine de kesim olarak daha güzellerini bulabilirsiniz bence.

asyarana model giyilir ama rengi sevmedim daha koyu bir kahve olmalı

asyarana bende tesettürlüyüm bu tarzın kısa modellerini kullandım biraz daha sportifini aşırı tülerme yapıyor Sıcak tutmuyor ve çok hantal daha farklı modeller olabilir sportif biraz da bunlar yaşlı işi gibi uzun ya bide hoş değil ama tabiki senin tarzın yıkasan yıkanmaz falan falan 😂💋