https://www.suhneva.com/kruvaze-kase-kaban-kahve bakar mısınız bı buna nasıl kış için almak istiyorum da ben dışarıda etek elbise giyen bir insanım bu yüzden kışın etek elbise giyip üstüne montlu şudur budur giymek istemiyorum direkt böyle uzun bir şey dedim alayım altına da direkt pantolon giyerim zaten pantolonum gözükmez zaten elbise gibi kaban bakın bir nasılmış şu an stokta yok ama gelince alacağım
Kaban nasıl
asyarana 17 yaşında biri için uygun değil 31 yaşındayım bunu ben giyinmem böyle daha modern daha yaşına uygun kabanlar alabilirsin bence
asyarana
Vücut ölçülerinizi bilmiyorum ama bana biraz kaba geldi.
Daha şık ve kibar modeller vardır, onlara bakmanızı öneririm. Bu tarz modeller her vücuda olmuyor bana göre.
Tabi son karar sizin.
belladonna varsa önerdiğiniz atabilir siniz bu uzun olduğu için diyorum
asyarana
Tesettürlüsünüz anladığım kadarı ile.
Bu konuda tesettürlü kullanıcılar daha doğru önerilerde bulunur. Ben çok hakim değilim.
belladonna evet anladım teşekkür ederim bellacim🦋🦄❤️
belladonna 36 bedenini alırsam olur diye düşünüyorum yada 38 çünkü bilerek böyle uzun istiyorum ferace gibi direk giyip cikmalik olsun uygun yani
Hayır ya oldum olası onları sevmem
asyarana
Demek istediğinizi anladım ama bu modele odaklanmamak lazım. Biraz daha model araştırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Birde dış giyimde deneyerek almak daha iyi oluyor.
Eğer boyun uzunsa bu model olabilir ama yine de kesim olarak daha güzellerini bulabilirsiniz bence.
belladonna anladım teşekkür ederim
asyarana bana biraz ağır geldi ayagına dolaşır gibi model güzel ama hergün giyilmeZ
Bubenimoykumm 36 beden alırsam olur diye düşünüyorum