yansngeceler_ kizatasozu annesiyle arasında bişey varmış kız da görmüş babasına söylemek istemiş ama kafasına sert bi cisimle vurarak öldürmüşler iddialar bu yönde
yansngeceler_ Goat aynen öyle artık kime güveneceğimizi şaşırdık Rabbim tüm müslümanların sonunu Hayretsin.
yansngeceler_ 2cocukveanne böyleleri iflah olmaz baksana ben onun amcasıyım arabama binebilir demiş rezil bi dünyadayız rezilll..
XBlueX yansngeceler_ Diyecek laf bulamıyorum çok acı. Ufacık çocuklardan ne istersiniz acaba soysuzlar. Seneler öncede yine ablası ölmüş haberde söyledi aile içi bunu yapan bencede
Cicekliperde XBlueX 20 haneli köyde aksini düşünemem açıkçası. Amca hapisteyken baba da ziyarete gitmiş: üstünü kapatacaklar
yansngeceler_ Cicekliperde ya arama esnasında narinin bulunduğu çuval 4 kere konum değiştirmiş onca asker polisin arasında nasıl ve kim taşıdı bu çuvalı aklım hayalim almıyo ..😞
Cicekliperde Etipetito canım iki ihtimal var. Ya çocuk yasak ilişkiye şahit oldu. Ya da azgınların kurbanı
Cicekliperde Etipetito köy yerlerinde böyle şeyler çok oluyor diyorlar bizim burada. Ve duyulsun istemezler diyorlar. Bizim köylerde ben duymadım böyle şeyler
HurremSultan Cicekliperde bizde de yok ha büyük insanlarin yasak aşkı oluyor ama çocuğa böyle birşey mümkün değil. Bilinse öldürürler bu yüzden benim gibi çocuklar bu tacizlere heo sessiz kaldık söylemek mi daha kötü susmak mi bilmiyorum ama ülkenin neresine gidersen git o çocuklar bir şekilde suistimal ediliyor. Narin haberini aldigimdan beri çok kötü hissediyorum anne olunce insan daha da hassas oluyormuş yerine bile.koyamiyorum ya evladının da başına gelirse diye…
Cicekliperde yansngeceler_ ben görmedim onu: ceset deforme olmuş diye okudum şimdi. Bulunduğu dere de defalarca aranmış
gizew yansngeceler_ Kaç çocuk haberi okuduk? Leyla,Eylül,Irmak,Gizem,Narin ve bilmediğimiz daha kaç çocuk,hatta 38 günlük bebeğe tecavüz edildiğini bile duyduk. Nefret ettik,yemin ederim nefret ettik bu çağdan…
kizatasozu gizew neeee şaka dimi bu 38 günlük bebek olayı ne zmn nerde olmuş artık sasirmaya bile utanıyorum yaa bu ne yaa 2 yaşındaki bebeğe tecavüz edildiğini öğrendiğimde beri psikolojim bosuldu bu bebeğe bu nasıl yapılır yaa ben gözümün önünden ayirmadim bu güne kadar annesi o an napiyodu acaba