Selam kızlarr bugün tartı günümdü,ve eksi 2 kg ☺️ güncel kilom 73,400 ,gecen hfta 75,400 bu hafta 2 kg gitmiş,spora yüklenemedim spora yüklenseydim bu rakam daha fazlada olabilirdi bence,her hafta eksileri görmek çok güzell🥹🥹
Selam kızçelerim
karamelek21 Harikasın bebiş 🙌🏻
karamelek21 süpersin
karamelek21 diyetisyenle mi yapıyorsun diyett
gizo00 evet canım
gizew teşekkür ederim canım ☺️ 🥰
373738 çok teşekkür ediyorum🥰
karamelek21 ilk hafta 2 kg gecen hafta 400 gr bu hafta 1,8 gitmiş ☺️ gecen hafta 400 gr gittigini unuttum 75,400 hesap ettim 🤪🤪
karamelek21 yemekler falan nasıl ev yemekleri mi şöyle antin kuntin tarifler mi bende diyetisyenle başlicam da cesaret edemiyorum uymam diye 🫢
gizo00 canım biraz katı diyet,sebze balık et tavuk , haftadaki 2 gün somon 2 gün et iki gün sebze yemegi 1 gün tavuk ,ve bunların yanında sadece sebze ekmek yok bulgur pirinc makarna fln yok☺️
karamelek21 son cümlen kalbimi yaraladı sahshshshss şaka bi yana bende istiyorum inşallah başlicam hedef 58 🙌🏻
gizo00 hahaha benimde gözümde tütüyor makarna bugün soracagım,diyet makarna alıp yapabilirmiyim diye🥹
gizo00 vermedi cnm 69 görürsek o zaman haftada bir pilav mskarna tarzı vereceğim dedi ama şuan deyil 🥹🥹
karamelek21 az kalmış dayann bende başlicam karar verdim🙈💖
gizo00 evet bende verdigim kiloyu gördükçe dahada hırslanıyorum bu hafta sporu hergüne çıkardım işten sonra 40 dk leslie💪🏻💪🏻
karamelek21 bende 73 üm tam 1 hafta sonra oğlumun doğum günü var 70 e düşsem yeter zaten ideal kilom 63-65 arası bi haftada yapabilir miyim bilmiyorumm
kukuliiiii bir haftada 3 kilo imkansız gibime geliyor yani versen bile sağlıksız olur gibime geliyor canım
karamelek21 leslie müthişşş bi ara onunla çok zayıflamıştım
gizo00 evet☺️
karamelek21 ya imkansız değil aslında spor yapınca gidiyorda çocukla zooor