3 ay eşten ayrı kalmak
ee7 hayır 😂 şunu biliyorum ne kadar doğru tartışılır: ilişki sonrası yada adet sonrasında önce abdest alınır sonra temizlik yapılır ki o tüyler cenabet gitmeyecekmiş ama doğruluğunu bilmiyorum. ama dikkat ederdim buna. Ama ne ilişki yaşadım nede adet olmadıysam temizlik sonrası abdest almam böyle birşey zaten farzda değil diye biliyorum.
ee7 ne alakası var vajinal temizlikle abdestin tüyler alınınca sen cenabet olmuyorsun cinsel ilişki sonrası ve adet sonrası abdest gerekir birde kırkın çıkınca
ee7 kardeşim sen adet bittiğinde gusül abdesti alıyor musun 40 bitti mı abdest alıyorsun genel vücud temizliğinde abdest gerekmiyo ki ne günahı ne hali
ee7 arkadaşım şunu anlatmaya çalışmış olabilir temizlik esnasında orana çok temas ediyorsun haşır neşir oluyorsun sonuçta. Belki sonrasında abdest gerektirebilir diye düşünüyordur. Mesela okuduğum kadar söyliyeyim agdaya kuaföre gittiginizde karşıdaki kadın özel bölgenizi görüyor. O kadının gusülü kaçıyor. Aynı şekilde sizinde guslünüz gidiyor eve geldiginiz de abdestlenmeniz gerekiyor. Bana yurtlarda ögretilen bu.
papatyamsigibi o farklı bu farklı o şekilde sormuşlar gitmiyormus kuaföre soru o değil
Oluyorumanlasana canım onunda bence demek istedigini yazdım. Kendi aldıgında haşır neşir oluyor ya orasıyla belki bi ihtimal abdestinin zedelendigini düşünüyorsa ondan alıyordur.
ee7 Yani adet bitiminde tüyleri alacaksan önce abdest alıp Alman lazım. Çünkü tüylerini gusül siz kesiyorsun. Ama her tüy alımda gusül niye gereksin. Ay ilk defa duyuyorum.
papatyamsigibi Evet bunu bende bilmiyorum ama gusül gerekmez diyince şaşırdım
kukulim3434 kuran kursuna gittim her adet bitimi ve her tüy temizliği sonrası abdest alınması gerektiğini söyledi
papatyamsigibi bende yurtta öğrendim ve gençliğim den berim de her kıl alımı sonrası abdest alirim ve annem de böyle yapar ve üstelik annem hastalık atlatti o dönemde ben annemin vajinayı temiz ledim hem annem hemde ben gusül abdesti alırdık yurtta böyle öğrendim