Mommy12 evet ya alay eder gibi o ne patronluk taslıyor bana yok burdan konışacaksın yok vermeye cem

belladonna yok evdede ortadadır ama kimse şifreyi bilmez kimse bakmaz yani beş yıllık evlilikte bir kere elime alıp telefonu açmış değilim hiç bilmem telefonunu
Genel olarak telefonu bilgisayarı kulaklığı değerlidir
Çantasını kendi yanlış kapatır sen mi yaptın der
Yani bana çok yanlış geliyor kaza durumu var ne bu ısrarla telefonu vermemek ya ver annemi arayım geldiğimi bilsin içi rahat etsin diyorum sonuçta olayı görmedim avukat çağırıcam belki ne biliyim tonla şey geçiyor aklımdan o, salak bir telefonu vermiyor
Ailem iyi diğer sürücü de iyi zaten aynası yokmuş sigorta kasko muayene yokmuş kendi ifadede belirtmişt hep

etoile öyle zaten ölse ses çıkarmaz peki haklısın der geçer ama samimi değil birde diuor ki e şimdi versem rehberde bir kadin göreceksin soracaksın, senin bu kafanda kurmaların samimi olmanı engelliyor dşyor sensin samimi olmayan dedim

etoile aynen öyle çok saçma bir kafası var zaten geçen mesela tv de bir spiker diyor ki işte ülke durumunu anlatırken işte siz tok yatıuorsunuz insanlar aç vs benimki diyor ki spikere e sende tok yatıyorsun

simonedebeauvoir kendine güveni mi yok da kadın görsen sıkıntı çıkacağını düşünüyor. Olmaması gereken birşey varsa tabiki ses çıkar. Gece gece sinirlerimi bozdu gerçekten. Allah yardımcın olsun canım en kısa sürede bir kapı açılsın kızın ve senin için en doğrusu neyse

simonedebeauvoir
          Eşinin tavrı çok saçma ve yanlış.
          Aynı şekilde diğer davranışları da öyle. Bahanesi ne olur bilmiyorum ama senin tavrın bana normal geldi. Sonuçta sen onun eri değilsin eşisin. Fazlasıyla tutarsız davranıyor

simonedebeauvoir ya o anlık tepkidir ona bir şey diyemem olabilir. Ama sana yaptığı çok başka bir şey ya. Açıklama yok hatta terslemis. Yani sen icinde aklamaya çalışıyorsun. Yapma dışardan biri gibi bak. Düşün bu olay senin arkadaşının başına gelmiş ve o sana anlatıyor. Ne düşünürdün ilk akla gelen ne olurdu

Mommy12 normalde burda okuduğum olaylar beni etkilemez bazıları dışında. Bu durum etkiledi nedense @simonedebeauvoir karakterini az buçuk tanıdığımiz için ya da durumu anlamaya çalıştığına şahit olduğumuz için çok sinirim bozuldu.

simonedebeauvoir şimdi ilkten karşılıklı böyle sınır koymanız saçma. Tamam girip mesajlarını didik didik okumam. Kim aramış özellikle oturup bakmam. Ama sen benimkini elleme ben seninkine bakma gibi bir konuşmamız olmamıştır. Gereken durumlarda o bnm kini alır şarjı biter benimkinden maç yorumları izler vs. Senin daha acil ne durumun olabilir ki o an en yakını canını tenini teslim ettiğin adam senden bir maddeyi çok görüyor. Zihniyeti çözemedim. Acil durumda bu taburu yıkabilir en azından

simonedebeauvoir eşin çok ruhsuz,soğuk ne bileyim böyle vicdansız sana karşı .Hani bazı eşler olur ya tırnağı kırılsa eşinin üzerine titrer böyle hoparlörden konuşturması bilemedim.Bir şeye sinirlenince iğrenç bi insana mı dönüşüyor yani bi olay oldu senin de gurur konusunda hassas olduğunu bildiği için rencide etmek mı istedi? Aranız nasıldı kusura bakma belki ağır yazdım ama benim bile kalbin kırıldı okurken el üstünde tutulmak, şımartılmak her kadının hakkıdır bence.

Babam böyledir eğer onun canını çok sıktıysak hassas noktalarına inat eder gibi dokunduysak karşısındski insanı yerin dibine sokana kadar intikam alır öyle mı

Mommy12 çok yorgunum ama uyuyamıyorum uyumak istemiyorum telefonu bıraktığım anda aklımda konular geziyor sürekli meşgul olmak istiyorum

belladonna evet ya tutturmuş saçma sapan samimi değilsin rol yapıuorsun vs diyor salak mısın ya beş yılda ne rol kalır ne oyun yani ki hep aynıydım zaten biraz fettan olsaydım yapamazdı böyle ama uyumak istemiyorum hep meşgıl olmak istiyorum üzgünüm

etoile zaten o yani bunca zaman hep aklımda bir yere koydum bir noktaya oturttum ve devam ettim ama dışardan bakınca bende farkşı düşünürdüm

Bubenimoykumm aynen öule aciliyet var normalde ver de bakayım diyen biri değilim gece kocası uyuyunca koştura koştura telefon bakan değilim
                        İlk sınır muhabbeti bekarken bana yazan bakan çok oluyordu bende gereksiz instaya bakman gerginlik yaratır saçma bir tribe girersin dedim istemedim ordan başladı

xyzem sinirini sakın yaşar söylenir gider abartmaz ekstra birçey yapmaz ama çok kinci dir hafızası kötüdür yalan yanlış hatırlar üstüne koyar ve öyle kin tutar bununla seni sürekli yargılar ama içinden hani dese düzeltirsin ama demezde onu öyle yaşar yaşatır