etoile evet bu kırılmaktan başka yani kendimi güzel ifade ediyorum anlatıyorum ama hislerim anlatılmaz bugün gerçekten tüm gün içim titredi aileme de biröeu diyemedim gece boyı karakoldalardı bugün anneme anlattım o da kabul etmiyor bu hareketi

simonedebeauvoir kabul edilebilecek bir şey değil. Kendimi ve eşimi koyuyorum epey sorgulardim hiç bir aciklama beni tatmin edemezde çok düşünürdüm herhalde büyük bir savaş verirdim muhtemelen

etoile işte nende büyük bir savaştayım düşünüyorum yok bu his bana geçmişi de getirdi kareleri birleştirdim ben bu değilim ya

etoile bencede ya o ne açıp hoparlöre verip arkaya bile uzatmıyor kendi yanında tutup hoparlörde zaten burdan konui diyor

simonedebeauvoir olayın ehemmiyetini mi idrak edemedi acaba. Ya da başka bir şey mi oldu. Eşin kindarmus ya. Kindar insanlar hiç beklenmedik anda beklenmedik tepkiler verebiliyor

simonedebeauvoir canım çok haklısın. Evlilikte iş eve getirilmez ve hiç bir konuda yarışılmaz. Ben hep iyi taraf bakmaya çalışıyorum o aklıma geldi öyle mi yapıyor diye.
          Kesin fikir yürütemediğim bir konu oldu sizin konu. Ama telefon vermeyip hoparlöre vermesi alay eder gibi biraz gaddarca geliyor maalesef. Hayati birşey varken ortada bir de.

simonedebeauvoir
            Simon öncelikle çok geçmiş olsun. Ailen nasıl, sen nasılsın? Ben postunu hiç fark etmedim neredeyse 1 haftadır hep aynı postlar olunca. Çok yorum var okumadım, arkadaşlar ne dedi bilmiyorum da..
            İlk aklıma gelen sakladığı bir şey var olur. Bu aldatma değil de başka bir şey diye düşünürüm. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam sizin de telefonlar ortada ve karıştırma durumunuz olmuyor.
            Olaya gelecek olursak anneni arayıp da hoparlörden konuşturmak istemesi bana tuhaf geldi. Okulda öğrenci bile hocam annemi arayabilir miyim dediğin de al hoparlörden konuş demiyorum.
            Genel olarak eşinin bu tutumu saygısızlık olmuş.
            Acaba ailesi ile ilgili bir durum varda onu mu görmeni istemiyor diyeceğim bu da saçma bir düşünce.
            Çok fazla tutarsızlık var. Telefon evde ortada ama araba da ya da yoldayken telefonun ortada olmasına müsade etmiyor. Sen eşinle konuştuğunda açıklaması ne oldu?

etoile bilmiyorum ama 35 yaşında adam önünü arkasını idrak etseydi hadi dün edemedi e kaç kere oldu aynı şey bugün telefonda bu konuyu konuşurken de sinirlendi evet ya evet veremiyorum vermek istemiyorum dedi iyi verme dedim

Mommy12 evet ya alay eder gibi o ne patronluk taslıyor bana yok burdan konışacaksın yok vermeye cem

belladonna yok evdede ortadadır ama kimse şifreyi bilmez kimse bakmaz yani beş yıllık evlilikte bir kere elime alıp telefonu açmış değilim hiç bilmem telefonunu
                Genel olarak telefonu bilgisayarı kulaklığı değerlidir
                Çantasını kendi yanlış kapatır sen mi yaptın der
                Yani bana çok yanlış geliyor kaza durumu var ne bu ısrarla telefonu vermemek ya ver annemi arayım geldiğimi bilsin içi rahat etsin diyorum sonuçta olayı görmedim avukat çağırıcam belki ne biliyim tonla şey geçiyor aklımdan o, salak bir telefonu vermiyor
                Ailem iyi diğer sürücü de iyi zaten aynası yokmuş sigorta kasko muayene yokmuş kendi ifadede belirtmişt hep

etoile öyle zaten ölse ses çıkarmaz peki haklısın der geçer ama samimi değil birde diuor ki e şimdi versem rehberde bir kadin göreceksin soracaksın, senin bu kafanda kurmaların samimi olmanı engelliyor dşyor sensin samimi olmayan dedim

etoile aynen öyle çok saçma bir kafası var zaten geçen mesela tv de bir spiker diyor ki işte ülke durumunu anlatırken işte siz tok yatıuorsunuz insanlar aç vs benimki diyor ki spikere e sende tok yatıyorsun

simonedebeauvoir kendine güveni mi yok da kadın görsen sıkıntı çıkacağını düşünüyor. Olmaması gereken birşey varsa tabiki ses çıkar. Gece gece sinirlerimi bozdu gerçekten. Allah yardımcın olsun canım en kısa sürede bir kapı açılsın kızın ve senin için en doğrusu neyse

simonedebeauvoir
                        Eşinin tavrı çok saçma ve yanlış.
                        Aynı şekilde diğer davranışları da öyle. Bahanesi ne olur bilmiyorum ama senin tavrın bana normal geldi. Sonuçta sen onun eri değilsin eşisin. Fazlasıyla tutarsız davranıyor