Lovely_00 Yaa sizin adınıza çok umutlandım iltihabın diğer organlara ilerlememiş olması tedavi için çok olumlu bir şey. Erken teşhis edilmesi, erken tedaviye başlamanız çok iyi olmuş. İyileşme süreciniz daha kısa sürer. Su içmeye başlamışsınız bile. Umarım sağlıkla tez zamanda evlatlarınıza kavuşmak nasip olur. Geçmiş olsun.

Lovely_00 @2minnosannesi @belladonna @Bubenimoykumm @Mommy12 @peridekullaniciisi @zarifhanim @perimasali802_ canlarım dualarınız için teşekkür ederim Mr sonucum tertemiz çıktı kan sonuclarim normal değere düşmüş taburcu oluyorum iyi ki varsınız Rabbime şükürler olsun korktuğum başıma gelmedi 🤲💐

Lovely_00 Gözünüz aydın, ne güzel bir haber. ☘️Rabbim tekrarını yaşatmasın. 🤲🏻

Lovely_00 çok geçmiş olsun yengem pankreatitten 2 kez atak geçirdi çok yakın zamanda baştan antibiyotikle değerleri düşürdüler hastanede yattı sonra tekrar geçirdi tekrar hastane.. safra kesesindeki çok minik taşlar varmış oynadığında tıkanma yapıyormuş ve o da pankreasa iltihap yaptırıyormuş yengemdekinin sebebi oymuş. O yüzden safra kesesi alındı kapalı ameliyatla. Ondan sonra birdaha sıkıntı yaşamadı çok şükür.

melankolik1 çok geçmiş olsun canım yengene💐 benim safra kesem yok 4 yıl oldu taş vardı komple aldılar

Lovely_00 geçenler de şeyda aysin isimli bir ünlüye de oldu bu rahatszlik emar vs çekildi pankreastan parça aldirdi ama temiz çikti size de geçmiş olsun