kurabiyevarsimitvar kanalize evet hormon salgılıyormuş zaten kanamadan başka yan etkisi ne merak ettim hap kadar bozuyor mu acaba
kanalize kurabiyevarsimitvar ben hap kullanıyorum da yeni kan tahlili verdim bozulma falan yok implantın etkisi ve koruyuculuğu daha fazla olduğuna göre hormonu daha yüksek demektir yan etkileri de daha fazladır
kurabiyevarsimitvar Sevde_20 devlette ücretsizmiş galiba ama ben güvenemiyorum taktırsam özelde taktırırdım orada da alıyorlar maalesef her türlü
kurabiyevarsimitvar agapi25 doktor ne diyor sağlıksız bir etkisi var mıymış ya bazıları bir şey olmaz diyor bazılarıda kirli kan çıkmıyor sıkıntı diyor çözemedim çıkarttırmayı düşündünüz mü hiç? 3 yıl dolunca tekrar takacak mısınız?
aslena35 agapi25 peki kilo aldınız mı .çünkü adet olamayınca pis kan dışarı atılmıyor ve kilo artışı oluyor diyorlar ya
agapi25 kurabiyevarsimitvar 3 yıl dolunca yenilerim çıkartmayı düşünmüyprum çok rahat çünkü doktora muayene oluyorum olması gereken bu diyor
agapi25 aslena35 hayır kilo artışım vs olmadı bünyeden bünyeye göre değişiyordur belki ama bende yapmadı öyle şeyler