Zamansiz_ arkadaşım keşke bende sarılabilsem ailemi üzmemek, kızımın beni öyle görmemesi için ağlamıyorum ağlasamda değmezmiş diyorum yaptiği bokların fotosuna bakıyorum ama yıpranıyorum elbet, anlamsız şekilde ayak bileklerim kopuyor ağrıdan ne uyuyabildim ne yatabildim vücuda vuruyor artık üzüntü

simonedebeauvoir Allah zorunlu kolaylaştırsın yani bu adam da sana şifreyi vermiş verdikten sonra silmemiş mi bu görüntüleri mesajları artık neyse anlam veremiyorum 😟

alinasira sileceği herşeui silmiş ama benim ne kadar uyanık olduğumu bilememiş aslında bilir de kendi o kadar teknolojiden anlamaz

simonedebeauvoir offf bu erkelerin derdi ne ya ne istiyorlar daha aynı am aynı meme aynı göt kimisi ufak kimisi büyük ama sonuçta aynı dertleri ne anlamadım ne bu arsızlık ne bu görmemişlik helalin var ken neden pisliğe bakasın gerçekten anlamıyorum anlamayacağım anlamak istemiyorum bu pislik zihniyette saygım yok ya şeninde çoluğun çocuğun var be adam insan gibi durmak zorundasın çocuk getirdin dünyaya ya adam olmak zorundasın bütün erkekler aynı beyinleri cüklerinde başkada Bişi demiyorum aklı fikri sapıklıkta olanın gözü başka karı kızda olan bütün erkeklerin Allah belasını versin o iş üzerinde gebersinler

Cicikiz aynı am aynı meme aynı göt kimisi ufak kimisi büyük ama sonuçta aynı

Asla bunu bende anlamayacagim gul gibi evlilikler tas kadar sabirli evini duzenini cocuklarina yetisen kadinlari ne hale sokuyorlar 😔🥀 gittikleri goz koyduklari kisilere kadin bile denilmez

Bubenimoykumm evet ben yemek n yaparken bile bu hafta şu vitamini almadı şöyle yapayım bunu katayım diye düşünerek yaparım
          Soğuk su ister illa ılık su karıştırırım üşümesin diye vs vs

simonedebeauvoir işte kimsenin annesi gibi olmayacaksın bu dünyada değer versen bile içinden yapacaksın bunu çünkü bu onlara fazla geliyor , canımm benim seni çok iyi anlıyorum

simonedebeauvoir benim eşimde iş arkadaşı ile bir kahve içmiş ve bunu bana kendisi söyledi ama benden habersiz bir sene olacak neredeyse hala onu affetmedim hala yanıma yaklaştırmıyorum ben bizim için neler yaparken sen nasıl benden habersiz başkası ile kahve içersin dimi

cunda evet ya ben çok dert ediyorum böyle şeyleri
              Biz yapsak adımız çıkar neler yaparlar kendileri kabıl etmeyecekleri şeyleri bize yapmişlar en adı şekilde

simonedebeauvoir öyle pişman olacak ki bal adım kadar eminim ya biriyle evlenecek aa aslında neymiş diyecek ya senin aşıeı mutlu olduğunu görecek kaybettiğini fark edecek yada mal gibi yapayalnız kalıp fark edecek, peki şuan ne yapıyor nasıl bir tavır alıyor

Oluyorumanlasana daha birşey yapmadı çünkü onun haberi yok ben daha ses etmedim aslında yarın konuşacaktım git evden kaybol diye
              Ama pzt beklemem lszım avukat davayı açsın maaşına mala mülke şerh koyayım karar çıksın bir saat içinde konuşmaya çağıracağım
              Gece vakti çok üzülüyorum özellikle ona konduramıyorum bu basitliği yok ya demek istiyorum ama hayır o yaptı @xyzem