kizatasozu 300 lirayı vermiyor mu cidden kocana sövesim geldi arkadaşım yazıklar olsun yuh ona üniversite harçları hiç vermez sene de iki kere 3 bin lirayı gecik para yatırıyoruz her sene giderek artıyor bu miktar onu bu adam hiç vermez çok üzüldüm annen abin falan yok mu 300 lira az bir miktar
Hayallerimizin peşine 🩷
Cicikiz yok ben isteyemem kimseden oda diyo borcum çok var bu ay fln diyo bende kızımın küçük kıyafetlerini satmayı düşünüyorum bu yuzden
kizatasozu 300 lirayla mı borcu ödenecek ya sokağa adım atsan 500 lira gidiyor bu nasıl kafa eşinde ya daha oku diyeceğine yaptığı çok ayıp beni de eşim sağ da solda çalışmamı istemiyor ben istedim bi ara hatta köfteci yusufun çağrı merkezine başvurdum çağırdılar görüşmeye ama gitmemi istemedi bütün gün kablolara bağlı telefonda mı kalacakmışım falan filan bir sürü bahane sıraladı sonunda da dediki ben seni boşunamı okutuyorum sınavlara götürüp getiriyorum dünyanın harç parasını yatırıyorum mesleğini yap diye dedi o zaman onu anlamaya çalıştım ama senin sağ da solda hiç mi birikimin yok kız az çok demeden kenara köşeye attığın para falan üzüldüm ya sinirlendim vallahi
Cicikiz yok maalesef hemen harcıyorum paramı oda hakli kendince 5 bin lira gelirimiz var 11 bin borcu var bu ay ödemesi lazim
kizatasozu aklıma takıldı yaşın daha çok küçük nasıl 5 ci sınıftan sonra terksin mecburi okumak lise bile anlamadım canım
Cicikiz 7 yaşımda ilk okula başladım 5. Sınıfta bıraktım yani 11 12 yaslarindaydim şimdi 19 yasindayim
kizatasozu ama öyle oluyor mu mecburi diye biliyorum lise okumak bile devlet araştırmıyor mu kendin mi istedin annen baban mı yollamadı
Cicikiz ozaman bu sene kayıt olayım hazirana kadar çalışabilirmiyiim acaba oda var temelden başlamak gerekiyor 🥹
pinkdreamss çalışırsın daha hazirana çok sözele ağırlık verirsin canım zaten açıktan bölüm yazacağın için çok sıkma kendini olur
Cicikiz bilmem okuldan hic kimse arayıp sormadı. babam istememişti okuldada o ara salağın biri bana takmıştı rahatsız ediyodu surekli bende ondan korkup gitmemistim
- Düzenlendi
kizatasozu çok üzüldüm kızların eğitim hakı elinden alınmamalı kızlar meslek sahibi olmalı bir adamın himayesinde yaşamamalı çalışmasa bile kolunda altın bileziği her zaman olmalı
Cicikiz bilezigim var en azından 😅
kizatasozu İnşallah
kizatasozu ondan mı bahsediyorum yarın kocan alsa bozdursa ne olacak ona pek güvenme bence bide sana burda bişiler anlatmaya çalışıyorum sen dalga geciyorsun
Cicikiz ben mesajını aldım merak etme. Bileziklerimi aldılar zaten ama daha büyük kolyem kupem bilekligim yüzüğüm bende ve ne olursa olsun onu bozmazlar ki ayrılık gibi bişey olsa asla vermem kimseye mehrim o benim. Bı sure daha sabredicem borcumuz bitince bı evin kirası bana gelicek onunla kednime birikim yaparım insalh
kizatasozu Mehrine sahip çıktığın kadar eğitim hakkına da sahip çıkabilsen keşke
Cicikiz canim çabalıyorum işte
kizatasozu kız senin daha önce ki adın neydi benim yesoydu ben seni biliyorum:d
pinkdreamss aşk kadınıydim ❤️
kizatasozu evet aşk kadın tanıdım seni ramazanda az sohbet etmedik o grup iyidi ya sonra dan dağıldık 😂