- Düzenlendi
gizo00 ama olacak pes etmek yok kuzu💪🏻💪🏻
gizo00 ama olacak pes etmek yok kuzu💪🏻💪🏻
karamelek21 ee cok normal birakmak moral bozmak yok💃🏻💃🏻
Zamansiz_ aynenn canımm ölmek var dönmek yok😂💪🏻
karamelek21 aslaaa💃
karamelek21 kendimizi teselli etme seklimiz
🦦😂😂😂
@gizo00
Zamansiz_ 🤣🤣ayy çatladımm
karamelek21 ye gitsin yarın dengelersinn çok sıkmaya gerek yok öylee😋
karamelek21 🥲 teselli edemicem esim en sevdigim cikolatayi almis 2 tane yedim ama küçük 🥲 seni edemiyorum kendimi edeyim ama küçük diye vurgulamam peki🥲🤐😂
gizo00 off yedim valla napim 🤣🤣 ayy yoksa cinnet geçirip tümden bırakacam diyeti
Zamansiz_ bizde insanız be kuzum 😭 robot deyilizya bizimde duygularımız var 🤣🤣🤣 tesseli etme şeklim 🫠😋
karamelek21 ee boyle olmazzzzz🥲 fazla iyimseriz birbirimize 🫠😂😂🙋🏻♀️
@karamelek21 @Zamansiz_ ohhh afiyet bal şeker olsun aklımızda kalacağına midemizde kalsın bende bi tane şekerpare yedim yarınn 10da kahvaltı 3 gibi ara öğün 7de de kabak (diyette en sevdiğim kalorisiz sebze) yedim mi tamam o iş 🤩🤩
hayal65 hos geldin canim ❤️ etoda yazar
Ben kizim 5 6 aylikken emiyorken duzenli saglikli beslenerek basladim bol suyunu ihmal etme elinden geldigince bebisle yuruyus yap onada iyi gelicektir emzirirken kilo vermek dogru besinlerle kilo vermene daha yardimci olucaktir suandada emzirirkenki gibi besleniyorum aslinda tek fark aksami cok daha erken kapatip ac yatmaya calisiyorum vucuttan vucuda degisir ben ac yatinca daha hizli kilo veriyorum vucudunu iyi tani bol eksilerin olsun❤️🙋🏻♀️💃🏻