Zamansiz_ Ayy inşallah canım şuan 3 günüm adetin ama hala çok şiş hissediyorum kendimi 🥹

gizo00

Zamansiz_ kızlar ya adetten dolayı benim canım çok tatlı çekiyor ya off yarım kek yedim ama kesmedi 😭😭 off deli olacam canım çok istiyor, bir yandanda çok pişmanlık yaşıyorum

karamelek21 🥲 teselli edemicem esim en sevdigim cikolatayi almis 2 tane yedim ama küçük 🥲 seni edemiyorum kendimi edeyim ama küçük diye vurgulamam peki🥲🤐😂

gizo00 off yedim valla napim 🤣🤣 ayy yoksa cinnet geçirip tümden bırakacam diyeti

@karamelek21 @Zamansiz_ ohhh afiyet bal şeker olsun aklımızda kalacağına midemizde kalsın bende bi tane şekerpare yedim yarınn 10da kahvaltı 3 gibi ara öğün 7de de kabak (diyette en sevdiğim kalorisiz sebze) yedim mi tamam o iş 🤩🤩

gizo00 kesinlikleee ay aman mucadele ediyoruz o kadar da olsunnn dun cikolata yedim bide brokoli almis esim cikolatanin kalorisini brokoliyle kapatirim diye brokoliyle bakistik👀😂😂Giphy - Happy Comedy GIF by TRT

hayal65 hos geldin canim ❤️ etoda yazar
            Ben kizim 5 6 aylikken emiyorken duzenli saglikli beslenerek basladim bol suyunu ihmal etme elinden geldigince bebisle yuruyus yap onada iyi gelicektir emzirirken kilo vermek dogru besinlerle kilo vermene daha yardimci olucaktir suandada emzirirkenki gibi besleniyorum aslinda tek fark aksami cok daha erken kapatip ac yatmaya calisiyorum vucuttan vucuda degisir ben ac yatinca daha hizli kilo veriyorum vucudunu iyi tani bol eksilerin olsun❤️🙋🏻‍♀️💃🏻