Diyet
ball497_ ayy ayyy sormaa beş parmagın beşi bile bir deyil, iki ablam var senin gibi kilo alalım diye dua ederler🤣🤣 bnde en küçükleri kilo verme derdinde, Allahım benim kiloları alsın size versin aminnnnnn😂😂🌷
Zamansiz_ durmakk yokk devammm 💪🏻 bu yolun sonu çiçek bahçesi 😍
anonim9 maşallah bende senin gibi ekmege düşkün bir insandım, hala arıyorum özellikle hafta sonu taze baget ekmeklerle yapılan nefis kahvaltılar😭😭,ama tamamen hayatımızdan çıkaracak deyiliz istedigimiz kiloya gelelim hafta sonları yiyebiliriz hafta içi daha sağlıklı beslenerek dengeleriz☺️
karamelek21 biz kazancaz en sonnnn💃🏻💃🏻💃🏻❤️🌸
Zamansiz_ kesinlikle kuzum💪🏻💪🏻☺️
gizo00 bol su iç su arındırır vücudundan, kaçırdıgımda suya yüklenirim☺️
karamelek21 aynen canım haklisin 2 ekmek de biraz show yaniii😂😂 ama şöyle bı karar aldım. Marketlerdeki hazır kepekli ekmekler midemi bulandırmaya başladı yiyemiyorum. E bünye de ekmek istiyor. Normal beyaz ekmek alıp dilimleyip bir iki parça ondan yiyeceğim. Yoksa benim için eziyet olacak.
karamelek21 aminnnn inşallah benim küçük kardeşim var aslında aramızda 11 ay var bir yılda değil onunda kilosu var ben zayıfım😮💨 istediğimde alamıyorum versin versin bacimm 😂😂😂
anonim9 orda yokmu taze öyle yapılan ekmekler, benim aldıgımın içinde çekirdek taneleri var alıp orda makineden dilimleyip dipvrize koyup hergun çıkarıp birer dilim yiyebilirim☺️
ball497_ Rabbim olandan alsın olmayana versin Aminn☺️
karamelek21 yok canım pek denk gelmedim
karamelek21 aminnn🤣
karamelek21 dün sabah iyiydim ama akşam biraz ipin ucunu kaçırdım 😂 bu sabah yine biraz ekmek yedim ama doğduğumu hissettim yoksa zorlancaktimm. Ufak bı deprem hissettim biraz tedirginim spor yok
karamelek21 cok iyi gidiyorrr devammmmm💃🏻💃🏻