gizo00 şaka tabi 😂
Vermek istiyorum ama göbekten gitmiyor oda spor istiyor ama yapamıyorum

gizo00 yok canım o kdrda deyil vermemişsindir ama aldın sanmıyorum, o kdr fark etmez bir kaç günden cnm yarın tartılıp görecez,bnde kahvaltıma bir minik suçuk ekledim, 3 gündür o bana bakıyor bn ona dedim bugün neolacak bir çeyrek dilimden 🤣🤣🤣

Zamansiz_ öyle yapacam kuzum ekmeksiz bir menu alırım ızgara tarzı☺️ yarın sabah inşallah tartıları atalım 💃🏻

Zamansiz_ 🤣🤣😍 ne güzel öpücükler atıyorsun,bn bir biskuvi biraz mısır götürdüm, bana nazar degdi🤣🤣🤣😭😭 bitki çayına sardım cırcır olmak için yarın için çok endişeliyim🥹🥹

Ciceklerim gunaydin 🌷❤️
      gecen hafta cuma 100.3
      Bugun guncel 97.8 🥹
      Gecen hafta 100.3 olduguma inanmiyorum🙄🥲😂 çünkü ben asla bi haftada 2 bucuk kilo vermem büyük ihtimal yaptıgım kaçamaklar geregi ve az su icmemden dolayı odemdi bugün ki sonuc beni gercekten oldukca motive etti🥹 emeklerimin karşılığını almak harika bu hafta 0 denilecek sekilde kacamak oldu su miktari ve evde spora agirlik versem önümüzde hafta 97 görmek dileğiyle 🥹
      @karamelek21
      @gizo00
      @anonim9 sanirim hedefe cok yakinim🥹

Zamansiz_ yaa evet birkaç gündür yoğunum evde de pek değildim sabahlari hafif ama akşamları biraz ağır yedim sabah göre. Pek ugrayamadim buralara moral bozmamak icinde yazmadim 😂