perimasali802_ evet bi uzaklastim klasik ben 🫠😂🌸😮💨
Diyet
perimasali802_ çalışıyorum kuzu valla sacımı taramaya bile vaktim kalmıyor,oruç ve iş baya zorladı hamd olsun yinede,ara ara giriyorum sen nasılsın çiçegim
Zamansiz_ iyim canım diyeti işi bu aralar fos 😂 oruçta olmuyor yorgunluktan iftar sonrası oldugum yerde uyuyup kalıyorum,sen nasılsın nasıl gidiyor
Zamansiz_ niye böyle olduk ya 🥺
karamelek21 çok sevindim canim rabbim bereketini artirsin kolaylıklar diliyorum 💐
Ayni ben ve canim herzamanki gibi ☺️
karamelek21 ya ayni yogunluk cocuklar derken gün bitiveriyor
perimasali802_ hiç bilmiyorum ya eski peride iştahım yok 😮💨🫠
Zamansiz_ ozleniyor ya 🥺
perimasali802_ Allah razı olsun gülüm, ara ara girmeye çalışıyorum, beni düşünüp yazman çok mutlu ediyor beni🥰🥰
Zamansiz_ öyle canım ramazan bitsin bir diyrt modumuza dönelim geri yaz tatiline kdr ☺️
karamelek21 ben cikmadim sukur hedefe ulassaydim yeterdi coook yoruldummm🥲 ama alistim😂
karamelek21 siz iyi olunda arada bir selam verin bana ya aklıma geliyorsunuz hep 💗 @Zamansiz_
perimasali802_ ah canim benim cok sagol 🌸❤️ sende ne var ne yok bebeler nasil🥹❤️
Zamansiz_ ayni bnde zaman geçiyor çocuklar büyüdükçe sorun cikiyor gibi gibi yani
perimasali802_ canımsın,arada girdikçe yazarım inşallah bacım🥰
karamelek21 kız ben anlamadım millet tuvalete çıkıp kilo veriyor ben dört aydır ishalim ama öyle böyle değil bir gram bile vermedim kilo 😂😂
perimasali802_ evet ya vala her donemi sorun
Gamzekck ısal olup kilo vermemek o işte var bir problem bacım😂, yeterli su içiyormusun, su çok önemli en az 2 litre
karamelek21 ramazan ayı olmasa içiyorum, ama bu ay anca günde altı yedi bardak
Gamzekck normal canım bende ramazanda kilo veririm diye umut ettim ama malesef, su içmedigimiz için gram vermedim,almadımda şükür oruç çıksın yeni bir postla başlayalım sporlu bir diyet programına yaz tatiline kdr, yaz tatil havuz hayali efil efil elbiseler giyme hayali ile azim edip verelim kiloları benim 8 kg fazlalagım kaldı