Diyet
gizo00 evet yaa biraz sıkıntılı yemekler 😂 ya bende sezeryan oldum zaten göbeğim olunca sarkiyorum azicikkk😂 sporsuz bı ise yaramayacak gibi hissediyorum. Benimde oğlum var küçük ağlayacak uyanacak ev işi falan derken sporu yetistiremjyorum. Spor yapmayinca diyet hevesim de kaciyo 😂😂 kısır döngü
anonim9 bir 30 dknı ayırmak çok deyil bebegin öğlen uykusundayken yada olmadı aksam bebek yattıktan sonra?ama mutlaka sporla destekle diyetini, leslie yap bnim diyetisyen onu önerdi haftanın iki günü çok keyif alarak yapıyorum ☺️
karamelek21 iki uyku yapiyo öğleye kadarki uykusunda anca kahvaltı hazırlayıp kahvaltı yapıyoruz eşimde geliyor kahvaltıya öyle olunca uzuyo ve uyaniyo 😂 öğle uykusunda da akşam yemeğini hazırlıyorum gün bitiyo 🥲 akşamdan sonrada valla bitiyorum yaaa. Ben sporumu en gyzel sabah yapmasini seviyorum önceden de yapıyodum da zar zor. Neyse dur bakalım halledeceğiz 😂😂
anonim9 hadi bakalım yaparsın sen 💪🏻☺️
karamelek21 çok şükürrr kendim vermiş kadar sevindim valla😂💃💃💃
karamelek21 ahhhhh
Harikasinnnnn🥹🥹🥹
- Düzenlendi
gizo00 canımsınn küsüratları var ama sonuçta o 69 gördüm 😂🥰
Zamansiz_ 🥰🥰 teşekkür ederim canımm
karamelek21 ay maşallah masallahhh 😂😂😂
anonim9 haha teşekkür ederim 🥰 kilo verme serüvenimin yüzde 50lisini tamamladım geriye kaldı 9 kilo☺️
karamelek21 kız dur catlicammm😂
karamelek21 aynenn öylee 🤩
anonim9 hahaha niye kızz,bir kadın kafaya koyarsa yapamayacagı şey yoktur☺️💪🏻 yapabiliriz
karamelek21 hangi sporları yaptın kız 1 ayda
karamelek21 kilo verisine catlicam hemde ortadan ikiye😂😂😂
@karamelek21 @Zamansiz_ kızlar bı aksilik çıkmazsa %75 ihtimal ile yarın diyete başlıyorummmm. Allah’ım inşallah bi aksilik çıkmazzzz nefsimi korurumm amin 😂😂😂