anonim9 hiçç zaman kaybetme o zaman aramıza katıl aşko hatta bi diyetisyenle ilerlersen daha gaza geliyo insan 😁💖

anonim9 96 olmadim ay keskeee gecen cuma 97.8 idim sabah yuz🥲 saka gibi carsambada 98idim anlamiyorummmmmmmmm

gizo00 ya evet haklısın bı diyetisyen olsa iyi olur ama önerilen bı diyetisyen vardı birebir aylık 2000 dedi oda beni aşıyor şuan

anonim9 yaa evet 97 98 de sanirim net hatirlamiyorum izne gittin donuste 102 filandim🫠😂 2 gun once 97.8 idim bakalim cok yol kattettim ya gitse bi su yuzden cok uzaklassaydim🥲
      Senin guncel kilon kac canim❤️😣
      Yaa ladyim nerelerdesin🥹 @ladymomm

Zamansiz_ onu etiketlemeye korkuyorum yine bana satasacak diye 😂😂 ahh laydimmm üzümlü kekiiimmm 😍😍😂😂 ya hiç sormaaa benii. Lady ile 93 lere kadar düştüm sonra bayram girince ben bı biraktimm birakis o birakis. Şuan 95 kusur hatta 96 falan olmuşum. Bı tik üzüldüm 😂

anonim9 oyle deme yaptik yapiyoruzzz yapicazda tarti da yüzümüze gulse bi🥲😂

anonim9 yaw kahvalti kolay ara ogun cok yapmiyorum oyle ogle ve aksam yemegi benim sıkınti ya sasmisim benim yedigimi benim oglan yemiyor onun yediklerinide ben🥲

anonim9 kahvaltımm 2 yumurta bol yeşillik domates salatalık bi kaç zeytin 1 yemek kaşığı lor peynir bir dilim tam buğday ekmeği 1 aydır bu şekilde yiyorum hiç değişmez👍🏻 2de Öğle yemeği var diyetimde ama üşeniyorum yemiyorum saat 4gibi bi tane meyve 10 tane çiğ badem yiyorum vee en sonn 7de akşam yemeği haftanın 4 günü et balık köfte tavuktan birini yaparım 3 günü sebze yemeği(6yemek kaşığı tabağına) yanına yoğurt ya da ayran ve bollll salata günlük 3lt su😋 Al sana diyet listemi yazdım daha ne olsun vallaa 😂💖 tam 30. Günüm bugün 70ten 65e düştüm 😊

gizo00 1 ayda 5 kilo vay beee😂😂 her şey güzel ama ben öyle haftanın et balık köfte falan yiyemem 😂😂😂 tavuk arada. Bide yumurtadan tiksiniyorum yaaaa. Diyetteyken bende yumurta yerdim haşlayıp zar zor 😂 spor yapiyo musun bide sezeryan doğumun var mı😂