Diyet
Zamansiz_ oleyyy harikasın böyle devam ederse kesin gider, benimki baya durakladı 67 66 arası sinir oldum daha dün 65 gördüm☺️
karamelek21 duraklama doneminde birakmasamda dikkat etmezdim pek ama bu sefer aslaa birakmadim tartiya dahi yansiyor 3 4 defa biniyorum dogru mu diye 🤭🥹🥹 isteyince oluyormus ya tamamen irade meselesi 99 ucunu goreyim canim ne isterse bi gun hepsini yicem demistim hep ama suan 93 oldum asla canim istemiyor midede kuculuyor alisiyor beyinde vucutta 🥹
Zamansiz_ işte bu dediklerinin aynısı bendede oluştu, mide küçüldügü için kabul etmiyor fazlasını, kolasız asla derdim😂 ama kolayı unuttum resmen bu çok güzel hayatımızda kalıcı deyişikler olması💃🏻💃🏻☺️
karamelek21 degilmi ya artik onceden sekerli seyler yiyince hic fark etmemisim suan bana asiri şekerli geliyor 🥹💃🏻💃🏻💃🏻
Zamansiz_ evet banada cnm kesiyor bir lokmada aşırı tatlı geliyor ☺️
gizo00 evet başladım ama yarım 😂😂😂 sabah 2,5 mil kadar Leslie yaptım sonra kahvaltım idealdi. Bütün gün eşimle temizlik yaptığımız için akşam yemeği kaçınılmaz makarna oldu porsiyonu biraz abarttım ama ekmek yemedim 🤪🤪 akşam da eşim biraz kuruyemiş verdi fazla koymuş ama olsundu napaliiimm ilk gün böyleydi.😂 Hadi sende başla yarım yarım 😂😂