Zamansiz_ oleyyy harikasın böyle devam ederse kesin gider, benimki baya durakladı 67 66 arası sinir oldum daha dün 65 gördüm☺️

karamelek21 duraklama doneminde birakmasamda dikkat etmezdim pek ama bu sefer aslaa birakmadim tartiya dahi yansiyor 3 4 defa biniyorum dogru mu diye 🤭🥹🥹 isteyince oluyormus ya tamamen irade meselesi 99 ucunu goreyim canim ne isterse bi gun hepsini yicem demistim hep ama suan 93 oldum asla canim istemiyor midede kuculuyor alisiyor beyinde vucutta 🥹

Zamansiz_ işte bu dediklerinin aynısı bendede oluştu, mide küçüldügü için kabul etmiyor fazlasını, kolasız asla derdim😂 ama kolayı unuttum resmen bu çok güzel hayatımızda kalıcı deyişikler olması💃🏻💃🏻☺️

karamelek21 degilmi ya artik onceden sekerli seyler yiyince hic fark etmemisim suan bana asiri şekerli geliyor 🥹💃🏻💃🏻💃🏻

Zamansiz_ nehhhh 93 muuuuu. Kız ben senden zayiftim şimdi sen beni gecmissin masallahh sanaaaa 😂😂😂😂😍😍😍 ne yaptınız diye bir bakayım dedim dokturmussunuzz

anonim9 yaaa evettttt basardim dur ama daha buraya 83 yazayim aminnnn🥹🥹 sen naptin kacta kaldin 🥲❤️

gizo00 yalnız değilsin gel sarilalim 😂😂 ben çürügunde cürüguyum 😂 ne diyet yapıyorum ne burayı okumadan geçiyorum 😂 ama dur bakalım kısmetse yarın tekrardan bı adım atmak geçiyor içimden 😂

Zamansiz_ hiç bilmiyorum canım tartilmadim evde tartım yok ama vermedigim kesin 😂😂 95 96 görüyorum kendimi fazlası var mı bilmiyorum 😂😂 kısmetse yarın tekrar bı adım atmak istiyorum ama sürekliliği hakkında bı fikrim yok 😂😂 inşallah 83 de yazarsın 73 de 🌸

anonim9 ahahahah çürüğünde çürüğü Allah seni😂😂😂 başladın mı bak hafi başla bende senden sonra başlicam tekrar sgshshshssl

gizo00 evet başladım ama yarım 😂😂😂 sabah 2,5 mil kadar Leslie yaptım sonra kahvaltım idealdi. Bütün gün eşimle temizlik yaptığımız için akşam yemeği kaçınılmaz makarna oldu porsiyonu biraz abarttım ama ekmek yemedim 🤪🤪 akşam da eşim biraz kuruyemiş verdi fazla koymuş ama olsundu napaliiimm ilk gün böyleydi.😂 Hadi sende başla yarım yarım 😂😂

anonim9 ahahahahas iyi bari ya makarnanın yanına ekmek yemediysen tamam o iş 😂😂 Bende yarım yamalak yapmaya çalışıyorum işteee yersenn🤣🤪

gizo00 iki minik lokma 🤪🤪 başkada yok 😂😂 bugünde bı değişiklik yapıp yulaf yiyelim dedik kahvaltıda ay midem bulandi yiyemedim birksc kaşıktan sonra başka bişe yemeye de gönlüm razı olmadı akşam yemeğine ya Allah diye giricem 😂😂

gizo00 senin yarim yamalagin nasıl oluyor acaba 😂

anonim9 😂😂😂 ya yulafa alışmak lazım bi kerede sevilmiyo meret üstüne meyveler falan anca yenilebilir hale geliyo ve beni hiçte tok tutmuyo🤣🤣