Diyet
Zamansiz_ @gizo00 kızlar toplanın çikolataya sarilmamak için kendimi zor tutuyorum 😂😂 3 gündür az da olsa spor yapıp çok azıcık kaçamak yapmama rağmen olcumlerimde +2 cm gordummm cildircam 😂 olcmeden önce regl degildim akşamına regl oldum şuan üçüncü gunumdeyim. Reglden dolayı böyle şişkinlik olur mu yaaa daha önce hiç dikkat etmemisttiiiimmm. Sizde + - görüyor mısınızzz bu durumlardaa
anonim9 ay cok iyi dusunme yap sade bi kahve yemedikce alisirsinn adetli iken + cikman cok normal
Gecen hafta 93.6
Bugun 91.2 -1.700 ocak ayinin ortalarinda 89 goreyim amin🥲😂
@gizo00
@karamelek21
Zamansiz_ hay maşallah kuzum bn şimdide 65 takıldım kaldım, halbuki çokta dikkat etttim bu hafta, ama bu iş meseleleri benim baya beynimde zihnimde stres hat safada streste çok etkiliyormu acaba kilo vermeyi😢, yada artık diyetisyene bay bay diyim diyorum 63 64 dude ufak ufak dikkat ederek görim diyorum, şu diyrt piskolojisi ve başka şeylerin yükü beni bu hafta baya zorladı😭😭
karamelek21 asla durma haftaya dahasini goreceksin emin ol🌸 diyetisyen olayinada katiliyorum artik nasil kilo verecegini ve vucudunu tanidin bencede birak ama beslenmeni aslaaa
Zamansiz_ beslenmeme bir ters etki yapmam lazım sanki bu diyet listesini vicud benimsedi sanki, o yüzdende kilo verme durumu duraksıyor bir konuşacagım diyetisyenle artık son vericem, fazladan olan 2 kilo için diyetisyenle devam etmek 🤪 o parasını düşünüyor