karamelek21 aynen öyle dönmem lazımm saldım iyiceee en güzel ödem attırıcı hangisi sencee
Diyet
gizo00 ödem attırıcı detoks suyu içiyorum günde 1 lt suya nane maydonoz salatalık yeşil elma ve bir çubuk tarcın suyun bitince bir litre daha su ekleme yapabilirsin üstüne güzel ödem attırıyor gün içinde iç
karamelek21 tamam aşkım saol yapayım
karamelek21 naptın kuzum tartıldın mı hıcc ben başlamadım daha 😃
gizo00 Allah seni😂 bende adet oldum kuzum takıldım bu hafta 66,5 çıktım bugün😭 , ama adet şişligi bn kendimi 65,5 sayıyorum😂 birde jinekologa gittim tüm degerlerim düzelmiş yumurtalıkların etrafındaki yağlar yok olmuş, tertemiz herşey, artık pcos deyilimm💃🏻💃🏻💃🏻💪🏻💪🏻 bu yüzden kalan 3 kg fazlalıgıda veririm artık çok takmıyorum 🥹
Zamansiz_ san ne yaptın kuzum durumlar nasıl?
karamelek21 guzel devam ediyorum durmak yok🌷🌷🌸
Zamansiz_ harikasınn😍🎉🎉
karamelek21 yaa cok guzel hedefine ulastin diyebiliriz artik🤫🥹🌷
Zamansiz_ evet canım hatta bizimkiler yeter artık daha fazla verme böyle iyisin diyorlar ama bn yinede bir 64 görmek istiyorum ☺️
karamelek21 🥹🥹 harikaaa
karamelek21 süpersin😍
karamelek21 harikasın ben aynı baslamadım her gün bugün son yarın başlıyorum diyorum sabah oluyo sanki 1 aydır yemek yememişim gibi acıkıyorum tutamıyorum kendimi
gizo00 o piskolojikmen kuzum, beynin seninle oyun oynuyor, o şeytanın bacagını bir kırarsan devamı gelir inşallah
Etipetito kafada bitirmek önemli, o zaman devamı geliyor yoksa sadece bir süre dayanıyor sonra böylr patlama yaşanıyor ve daha çok yeme istegi geliyor
karamelek21 Bitmiyorrrr işte kafada bitmiyorrrr 🤣🤣
karamelek21 kesinlikle bi kere başlasam devam etcem deeeee
karamelek21 cuma gunu 93 gordum 🥹 duraklama dönemim bittmis sanirim darisi 83🥹🥹🥹💃🏻💃🏻💃🏻