Zamansiz_ @gizo00 @karamelek21 kizlaaar ne alemdesiniiiz. Bugün 1 hafta oldu ama son üç dört gün bol kacamakli 😂😂 göbekten 1 cm azalmış sadece reglim de yeni bitti. Şimdi bı sporumsu birşeyler yaptım umarım ogunlerim güzel geçer 😂😂 sizde ne var ne yok anlatin biraz gazlanayim yaaa

anonim9 yaa bi insan her gece yatarken bu sondu yarın sabah başlıyorum diyip kafamda kahvaltı tabağımı bile kurup yatıyorum sabah kalktığımda yokk olmuyo😾 haftalardır düşündüğüm kadar diyette olsaydım şimdiye 40 kiloydum shshshshsshhs

gizo00 gizoo sen beni farklı yönde gaza getiriyosun 😂😂😂😂

anonim9 devamm cuma tarti gunu iste bu hafta cok umutlu degilim yavas yavas gidiyor 24 eylulden bu yani toplam 16 cm zayiflamisim l bedene rahat giriyorum artik sukur yarabbii cok yoruldum ama inanilmaz 🥲

gizo00 hahah mantik guzel ama oyle islemiyo🥲 ama neden gaza gelip duruyorsunuz kizlar ya

gizo00 off uydum yaaaa. Yine dengesiz beslendimmmm 😂😂

Zamansiz_ aşkım 93 kilo ile nasıl l bedene giriyorsun kız 🤔 yanlış anlama bende 95 kilo falanim ya 2xl dan basliyorum 😂😂😂

Zamansiz_ off bilemiyorum ben yaaa yind düzene oturtamadim ekmeği azalttım sadece ama yiyorum diğer şeyleri 😂 bu arada spor işini ne yapiyosuunn

anonim9 91 kiloyum 74 boyum esit aliyor esit veriyorum canim estafurullah niye yanlis anliyim 3xl den buralara geldim🦦 biliyorum yani o durumu

anonim9 beyaz ekmek benim 0 spor isi daha cok yuruyus yapiyorum hergun olmasada haftanin 2 3 gunu yuruyus yapiyorum 10 bin adim bide benimki aralikli oructan hallice hic bsy yemiyorum ay yemegince gidiyor

Zamansiz_ yani egzersiz olmadan verdinnn. Çocuğun var mıydı senin. Ben sezeryan doğum yapınca göbeğim sanki egzersiz yapmadan gitmeyecek gibi hissediyorum ki öyle de bence toparlanması zaman alır ama egzersize de bu aralar çok üşeniyorum bu da beni soğutuyor. Çıkmazdayim 😂😂

anonim9 leslie de cok yaptim canim göbeğim dumduz degil zaten ben kendi bedenimi kendimle kiyasliyorum 128 130 kilolarla 91 kilo dile kolay ic bacaklarim kollarim sarkik sarkiyor sarkicak bu beni uzmuyor cunku olmak istedigim kiloya 15 kilo kaldi basarirmiyim bilmiyorum ama suanda bile basarmis hissediyorum 130 ne demekti😢
                    28 yasinda 2 bebem var biri 6 yasinda biri 1 bucuk ikiside normal dogum sen kendine ve vucudun icin birsey yapmadikca hic birsey olmaz ki sen benim basladigim zamanlardaki sorunu yasiyorsun buyuk ihtimal sadece zayiflamak istiyorsun ama birsey yapmiyorsun buda basla bitir al ver olayina donuyor tam baslamadan sonsuza kadar ilerler bu🥲 ay cok konustum🤭🥹😂