nilsu sonuçta siz bakmışsınız ve severek bakmışsınız kv de altında kalmayarak size miras bırakmış onlar gezerken siz çaba gostermissiniz bnce hakkiniz bu eşinize gelicek olursak da siz ustelemeuin kendi bilir yapmak istiyorsa yapsın sizde işinize gider gelirsinkz kizinizla yaşarsınız basınız sağolsun rabbim cennetine alsın inşallah herşey sizin için güzel olur🤲

2minnosannesi çok teşekkür ederim. Eşim konusunda düşüneceğim. Yanımızda olmak varken sürekli uzaklarda olma isteği. Beni çok düşündürüyor. Evet beni seviyor hatta aşık. Ama bana yanlış yapmıyor demek değil. Yanlış yapmasa bile ben yalnız kalmak için evlenmedim. Yanımda olmasını istemek hakkım. Yani çalışmak zorunda kalıp gitseydi evet bunu tolere ederdim. Ama zorunluluğu yok. Biraz daha kendime geleyim kendim kendime şeffaf olayım onunlada konuşacağım. Sonucu ne olacaksa.

nilsu Başınız sağ olsun.Kaynınız haksız değil aslında ama vasiyet bu 🤷🏻‍♀️

azze teşekkür ederim. Kısmen haklı haksız yanlarıda var.

nilsu bu süreç yıpratıcı bir süreç herşey üst üste gelmiş umarım gönlünüzce sonuclanir

nilsu başın sağ olsun. Kv senin en sevdiğin en değer verdiğin kişiydi. Öyle hatırlıyorum. Miras konusu için bir şey diyemeyeceğim. Yapılacaktı bir şey yok gibi kv öyle karar vermiş neticede. Eşin konusunda yorum yapmak istemiyorum en doğrusunu sen bilirsin. Kaptan olduğunu bile bile iki kez aynı adamla evlendin. Eşin net mesleği bırakmak istemiyor. Sende net olursan işini kolaylaştırırsin. Ya mesafeye tamam diyeceksin ya da tamamen ayrılmayı göze alacaksın.

nilsu yine barıştın yani onu olduğu gibi kabullenmişsin devredilen işlerden birisine versen kendini

nilsu öncelik ne biliyormusun canım sensin sen ve kızın önce kendini garantiye al malesef bu durum böyle gerisi ne derse desin ne yaparsa yapsın kocadan bile hayır yok bu devirde buda malesef böyle bir durum napalım illada kaptanlık diyor ve bu meseleden dolayı boşanmıssınoz bile buna rağmen yine diyorsa napalım adamın ayagına pranga vuracak değiliz istediğini yapsın malları verme sakın

5 gün sonra

xyzem ben öğretmenim. Çalışıyorum zaten.