etoile Bubenimoykumm kanka kocası yapıyormuş kadın değil. Ne diyeceksin kocana gel … Yaoalim mi diyeceksin 😂😂😂
kukuliiiii uffu giderim binerim üstüne jdjdjdkdk şaka bi yana giderim önce bi mıncıklarım yüzünü orasını burasını öperim sıkarım yoğururum şöyle bi anlar zaten
Bubenimoykumm etoile onu anladım da hani ilişki esnasında kirli konuşuyorlar ya onu diyorum ben asla yapamam kocam da yapmaz. Ağzının üstüne vururum valla 🤣
etoile Bubenimoykumm bir gün ben eşime kızmıştım mutfaktaydim eşim oturma odasında kendi kendime yükselmiştim sessizce salak demiştim ve eşim o anda içeri gelmişti. Bana salak mı dedin inanamıyorum sana diyip kaç gün tavır almıştı. 😂😂😂 Ben ona sana değil kendi kendime söylüyordum desemde yok yani
kurabiyevarsimitvar etoile Bir yandan güzel bir şey aslında ağızı bozuk olan erkek çekilmiyor. Sözlerine dikkat eden erkek çok nadir. Fakat fazla alınganlık sıkıntı xlelqöslwşqf
kardenizzz61 basak23 duşta nasıl yaaa ben hiç beceremiyorum ajdhjshshshs (yeniyim okuduklarım karşısında şok geçiriyorum ben bu zamana kadar giçbir şey bilmiyormuşumm)
abasiyanik uffu Salondaysak üzerine uzanır pantolon üstünden okşarım 😂 yatak odasında isek sarılınca popomu sürterim😂 eşim başlatsa sen kaşınıyorsun gel bi sana basayım der😅
lanjalee etoile bende telefonda konuşuyoruz sinirleniyorum bazen, kapatır kapatmaz aptal ! diyorum ,sonra acaba kesin kapatmış mıydım diye bi bakıyorum 😂😅
etoile lanjalee ahahahaaa ben o evde yokken yükseliyorum. Sonra geri geldi mi acaba diyerek kapıya bakiyirum 😂😂😂