biranne1bebek yemin etme canim anlıyorum seni ama normal degil bu kadar ya eşini al karşına ciddi ciddi konus var bı sorun
Bu kadar uzun süre yapmaması çok saçma

perimasali802_ bosanacagimi yataklari ayiracagimi herseyi soyledim duzelticem demeye basladi her seferinde duzelticem dedi ama sonuc ayni 10 gun oldu en son birlikte olali bende sogudum artik evli gibi bile degiliz evin icinde artik

perimasali802_ ki 10 gun oldu dedim ya bugun yarin regl olucam biliyi mesela ama ona ragmen yanasmadi iki gundur 7 gun suruyo kafadan 17 20 gun yani yine anliycaniz

biranne1bebek muhtemelen libido düşüklüğü olabilir doktora gitmesini söyle sert bir dille. Ya da nispeten artık ben senden bişey beklemiyorum bar vibratör seçeyim de alttan iş bak bakalım . O ne öyle ayda bir . Ne anladım evlilikten . Evliliğin yapı taşıdır cinsellik

yavuzzzzzz ben çok üşeniyorum o da üşeniyor çocuk var diye sanırım ama çocuktan önce de asla off bıktım dediğim olmadı hatta ilk zaman ben kendim rahatlıyordum hep hergün yapanlara da imrenmişimdir bende mi sorun var falan diye

perimasali802_ çok çok haklısınız bekarken şöyle yaparım böyle yaparım falan hep kuruyordum kafamda ama çok üşeniyorum istemiyorum bazen de çok istiyorum o zamanda eşim yanaşmıyor çok erken kalkıyor gecede yap kalk abdest al en iyisi yat uyu oluyoruz çocuk olmadan önce çok düşkündüm çocuktan sonra da bende soğukluk oldu eşimin sevgisinden hiç şüphem yok ama yatak odası bizde sıfır yaptığımız zamanda çok ateşli geçiyor o da işte haftada bir falan iki buçuk yıllık evliyiz

biranne1bebek valla canım yaşan olmasın bazen bir kaç hafta aklımıza bile gelmediği oluyor bazende tepemden inmiyor usandırıyor ikimizde yanaşırız birbirimize ama ben daha çok istekliyım hem bitmesin hemde çok sık olsun istiyorum eşim sen doyumsuzdur falan diyor hatta
            Karşılıklı anlayacağın hem o gelir hem ben giderim