piyangobileti @berenmiss burada yazmıştım
Ölsem de unutmam dedikleriniz
piyangobileti Hakkında hayırlısı olsun canım ❤️
piyangobileti ya bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bi cahillik bu adamdan çocuk yaptım deme bana sakın
berenmiss yaptım 2 yaşında oğlum var şimdiki aklım olsaydı o otel odasını onun başına yıkar direkt babamı arar gel beni al derdim ama kaba tabirle a. s.kldi kapı kilitlemek için çok geç kaldım
piyangobileti iyi ki bi tane var ikinciyi yapmamışsın boşansan bakabilir misin tek başına hiç denedin mi çünkü daha ilk geceden böyle şeyler söyleyen bi insanla ömür nasıl geçer bilmiyorum
berenmiss 2.yi istiyor da yok ben artık bu adamdan bir cocuga daha dayanamam oğluma yeterince haksızlık yaptım birinin daha günahına giremem bundan bir süre önce 2.5 ay gibi bir süre ayriligimiz oldu asla aramadı ihtiyaclarimizi karşılamadı dayım araya girdi sözde konuştu söz verdirdi ama her şey yalanmış yine eskiye döndü o ayrılık sürecinde çok yıprandım çok zorlandigim zamanlar oldu fakat böylesi çok daha kötü bekliyorum kendimi güvene alacağım o gün illa ki gelecek
piyangobileti ailen arkandaysa neden çekiyorsun beklerken ikinci çocuğun olur hiç gidemezsin ailen arkandaysa otur onlarla illa mahkemeden ev nafaka düşer aç davanı ailen arkanda olmasa anlarım da yani hayırlısı olsun hakkında
piyangobileti sen benden bir şey mi sakliyosun kendini bana kakaliyor musun diye
O an neden ailenizi arayip gitmediniz 🙄😮💨
3annelif ben de bilmiyorum neden bekledigimi beni orada bekleyen şeye hazır değilim sanırım birine söylemiştim daha ortada hiçbir şey yokken boşanacak diye dedikodu çıkmış ben şu an bunları hazmedecek psikolojide değilim
Zamansiz_ aklıma bile gelmedi desem inanır mısınız işin tuhafı balayına gittik beceremedik el öpmesine gittik olmadı düğünden 1 hafta sonra regl oldum zaten yapamadık ve bu süre zarfinda ben kendi ailemin yanında da kaldım el öpme mevzusundan dolayı yine de bir şey yapamadım ne aptalmisim diye diye kendimi bitirdim
piyangobileti olasi yokmus bu kadar yuklenmeyin kendinize yaa bilemedim ki🥀 rabbim gönlünüzü ferah eylesin ❤️🌷
Zamansiz_ amin cümlemizin inşallah 🙏
piyangobileti nasıl hiç aramadı bebeğini hiç mi merak etmedi 😢
berenmiss etmemiş demek ki üstelik ben bayram sabahı yola cikmistim çocuk uyuyordu vedalasamadi diye yolda aradım otobüsün önüne gel cocugu gör diye otobüstekilere hakkınızı helal edin dedi de bana hoşçakal demedi öyle de değişik biri işte bunun hatrina bile aramadı sormadı ben aramak zorunda kaldım ne açtı ne geri dönüş yaptı yazarken farkettim ben ne çok katlanmisim buna
piyangobileti ya Allah yardımcın olsun ne diyim ki Allah seni kurtarsın daha iyileriyle karşılaştırsın inşallah 🌹
berenmiss amin çok teşekkür ederim
piyangobileti ölünce unutuluyor ama unutulmayacak hiç bir şey 😂
piyangobileti allah yardımcın olsun. Okurken kasıldım yaşamayı düşünemiyorum bile…
Ölsemde unutmam dediğim sadece ailevi var sanırım..