kurabiyevarsimitvar ebrulii04 doğal yolda sıkıntı aniden bir bebiş Selâmûn Aleyküüm diyebilir cleöqödşwşqfh
ebrulii04 belladonna herhalde ben duygusala bağlayıp alınganlık yapıyorum bazı şeyleri bunları aşmam gerekiyor çok arzuluyorum onu ama özgüveni tazelemem lazım
belladonna ebrulii04 Anne olunca duygular bambaşka bir hale dönüşüyor bir nevi bu şekilde olmanız normal. Önemli olan sizin yanlış yaptığınızı düşündüğünüz şeyleri elinizden geldiğinizce aşmanız. Bunu da en iyi siz bilir siz yaparsınız.
ebrulii04 kurabiyevarsimitvar ben şu an o yola doğru da gidiyor olabilirim her şeyin stresi var üzerimde
ebrulii04 belladonna kesinlikle öyle güçlü olup alıngan olmamak gerekiyor beraber aşarız algısı vermek lazım
373738 ebrulii04 aynen canım bak adam evine sadıksa sana bakıyorsa seviyorsa gıkını çıkarmıcan huzursuzluk yaratmıcan evde herşey hallolur kocanla mutlu olun
373738 ebrulii04 kurma canım herşey olacagına varır hiçbirşeyi engelleyemezsin kimsenin yuları yok ipini sen tutasın mutlu ol her anından neyse odur