bosver00 Kıyafetlerin neden farklı deyince de kuru temizlemeye veriyordum diyor donunu kuru temizlemeye mi veriyorsun yalan söyle diyorum yok hepsini veriyorum diyor ama inanmıyorum yalan söylüyor
3annelif bosver00 çok zor durum ya yani anlattığın şeyler çok şüpheli direk aldatma izlenimi veriyor zaten gizlisi varsa adamın şifre falan telefonda kesin bir boklar var afedersin ama Allah karşına çıkarır sen takip etmeye devam et
bosver00 3annelif diğer numarasını alsam takibe sokucam yada arabasına ses dinleme cihazı sokucam öyle yada böyle bileyler oraya çıkacak bunları bana o zorluyor inşallah bişeyler çıkar da artık rahatlarım çok zor bu şekilde
bosver00 3annelif ilaki yok diyor zaten ne diyorsun sen bana evlendim mi demek istiyorsun falandiyor hemen üste çıkıyor sanki ben ona iftira atıyorum ondan elde tutulur kanıt lazım bana
3annelif bosver00 ya böyle demesi de düşündürücü yalan söyleyenler böyle yaptıkları şeyi sana soru şeklinde ele verir yani farklı anlamadım inşallah çıkar Karşına
400634 bosver00 eşinin normal telefonuna getkids yükle ama ekrandan sakla, bu program hem ortamı kamerayla sana gösteriyor hem sesi veriyor bi araştır bakalım
bosver00 400634 telefonuna girmem imkansız işte keşke girebilsem birde okadar uzun ki şifresi telefonu bilgiler silinmeden açtırmak istiyordum ama mümkün değil gibi o
piyangobileti azze inandığım için değil merak ettim acaba benim sığır da biliyor mu böyle şeyleri diye hem ben onun şifresini bilmiyorum gerçek olsa bile yükleyemem isim de olmaz şimdiye kadar gizli saklı olan her şey çok şükür bir şekilde karşıma çıktı
Zamansiz_ bosver00 ver bakicam diyim direk yav evli ciftler arasinda neden sifre gizli olur anlamiyorum sebebi ne yani bu zaten baslibasina bir sorun
bosver00 Zamansiz_ oda benimkini bilmiyor belkide benimkini bilmemesi benim onunkini istemem için bir bahanede olabilir ama gerçekten saçma bişey
bosver00 3annelif inşallah çok profesyonel gidiyorlar valla ehliyetim olsaydı bir araçla onu takip ederdim her türlü dökerdim bütün pisliklerini ama baklım ne olucak sonumuz