elisaa48 perimasali802_ vala 😅 kocamı çok özlemişim korkudan yaklaşamıyorum aynısını yaşatacak diye 😂
asyarana elisaa48 canım öyle çok sert falan olursa ilerde rahmin zarar görür benim annem öyle olmuştu Mesela sert ve hızlı olduğu için hep idrar kesesi falan aşağı gelmişti ameliyat oldu annem evlendiğimden beri hep yavaş yap der
Etipetito asyarana sen annelerle o konuları mı konuşuyorsun yani kusura bakma da insan annesiyle nasıl konuşur ki böyle birşeyi çok şaşkınım
bendenguzelimivar asyarana ohaaa okurken ben utandım. Ben anneme hamileyim derken çekiniyordjm 😂😂 ben mağaramda mutluyum bacımm sizinki kalsın 😬
Etipetito azze Ay daha neler okuyacaz evet annem arkadaşımdir dertleşirim onunla ama bu kadar da değil annem bana kocan sert yapmasın diyecek ay düşünce bile kötü oluyorum Regl olduğumda bile gizlerdim annemden utanırdım😂😂
baileys Etipetito annesi ameliyat olmuş ya kızına uyarı anlamında söylemiş ya bana normal geldi sonuçta bir ameliyat geçirmiş sağlık konusu, evet babaya bakış açısı değişir biraz 🤣 ama annenin uyarısı normal 😅
elisaa48 Begonvil_00 hap falan mı biz öyle şeyler kullanmıyoruz hiç asla yolcuydu 2 gibi eve geldi 17 saat süren bir yolculuk ve çok yorgun olmasına rağmen yine yaptı 😂
elisaa48 Begonvil_00 normalde böyle sürer evet ama bu sefer kocamdaki potansiyel çok farklıydı hatta hesapladım bir buçuk saat sürdü 😁