Etipetito asyarana sen annelerle o konuları mı konuşuyorsun yani kusura bakma da insan annesiyle nasıl konuşur ki böyle birşeyi çok şaşkınım
Etipetito azze Ay daha neler okuyacaz evet annem arkadaşımdir dertleşirim onunla ama bu kadar da değil annem bana kocan sert yapmasın diyecek ay düşünce bile kötü oluyorum Regl olduğumda bile gizlerdim annemden utanırdım😂😂
baileys Etipetito annesi ameliyat olmuş ya kızına uyarı anlamında söylemiş ya bana normal geldi sonuçta bir ameliyat geçirmiş sağlık konusu, evet babaya bakış açısı değişir biraz 🤣 ama annenin uyarısı normal 😅
elisaa48 Begonvil_00 hap falan mı biz öyle şeyler kullanmıyoruz hiç asla yolcuydu 2 gibi eve geldi 17 saat süren bir yolculuk ve çok yorgun olmasına rağmen yine yaptı 😂
elisaa48 Begonvil_00 normalde böyle sürer evet ama bu sefer kocamdaki potansiyel çok farklıydı hatta hesapladım bir buçuk saat sürdü 😁
elisaa48 Begonvil_00 ya yok benim eşim kullanmaz hayatta cinsellikle ilgili şeyler ilişkimizde hiç bir şey kullanmadık şuana kadar kullanmayız da
Begonvil_00 Bir adamın normali yarım saatten bir buçuk saate çıkıyorsa gerçekten normal degildir takviye birşeyler almıştır kaç yıldır evlisiniz
elisaa48 Begonvil_00 4 Yıldır evliyiz üstüne tekrar basıyorum biz takviye vb şeyler kullanmayız asla karşıyız eşim normal de geç boşalır sorun geç boşalmasin da ve 1 haftadır yapmamasında biz bazen bilerek te mesafe koyarız ki uzun sürsün diye 😂