elisaa48 bendenguzelimivar ya hane yorumu beğenince bildirim geliyor ya sana onay işareti var ve beğenen isim yazıyor beğendi diye işte bu dediğim de yıldız var isim var gönderdi diyir
xyzem elisaa48 sabah tok karna bi parol al akşam da yok arveles bişeyin kalmaz ne diyebilirim ki başka afiyet olsun 😂
xyzem asyarana annenin hızlı seviştiğini biliyorsun üstüne bide sana hep yavaş diyor annende sizin evde mi bu ne
xyzem Etipetito geçen birisi kardeşinin zevk suyundan hamile kaldığını biliyordu biri de hızlı sert seviştiğini ben annemle babamın seviştiğini kabullenemiyorum daha 😂😂
Etipetito xyzem kız oda buydu yine bu demişti annem zavk suyundan hamile kalmıştı diye 😂😂 zaten baksana evlilikteki sorunlarının çoğu da annesine her şeyi anlatması 😂😂 nasıl bir ilişkileri varsa annesiyle
xyzem Etipetito haaa öyle mi yaşı küçük olan kızzz annesine herşeyi. söylüyor diye sorun oluyordu benim isim hafızam çok kötü. De bilememişim😂
baileys Etipetito annesi ameliyat olmuş ya kızına uyarı anlamında söylemiş ya bana normal geldi sonuçta bir ameliyat geçirmiş sağlık konusu, evet babaya bakış açısı değişir biraz 🤣 ama annenin uyarısı normal 😅
Etipetito baileys yani genel olarak her şeyi annesine söylediği için bana pek normal gelmedi 🤣 ama ne olursa olsun annem direk bana öyle demesin ya teyzeme söylesin teyzem bana söylesin aracı birini bulsun yani 😂😂
baileys Etipetito ay o daha ayıp gibi değil mi 🤣 ama annesine zaten herşeyi anlatması bana da normal gelmiyor 😂