Etipetito xyzem kız oda buydu yine bu demişti annem zavk suyundan hamile kalmıştı diye 😂😂 zaten baksana evlilikteki sorunlarının çoğu da annesine her şeyi anlatması 😂😂 nasıl bir ilişkileri varsa annesiyle
xyzem Etipetito haaa öyle mi yaşı küçük olan kızzz annesine herşeyi. söylüyor diye sorun oluyordu benim isim hafızam çok kötü. De bilememişim😂
baileys Etipetito annesi ameliyat olmuş ya kızına uyarı anlamında söylemiş ya bana normal geldi sonuçta bir ameliyat geçirmiş sağlık konusu, evet babaya bakış açısı değişir biraz 🤣 ama annenin uyarısı normal 😅
Etipetito baileys yani genel olarak her şeyi annesine söylediği için bana pek normal gelmedi 🤣 ama ne olursa olsun annem direk bana öyle demesin ya teyzeme söylesin teyzem bana söylesin aracı birini bulsun yani 😂😂
baileys Etipetito ay o daha ayıp gibi değil mi 🤣 ama annesine zaten herşeyi anlatması bana da normal gelmiyor 😂
Etipetito baileys a normal bir durum zaten yada biz annemize her şeyi anlatmadığımız için bize öyle geliyor bilmiyorum 😂
cunda elisaa48 bunu bize niye anlattın şimdi ne alaka😂😂😂😂afiyet olsun hahahaha ne boş insanlar var ya
xyzem Etipetito tamam ismini ezberleyeyim de annemle ilişkilerimizi konuştuk felan derse cevap yazmayayım yoksa her seferinde baştan şaşırıyorum
elisaa48 gizew çekemeyen kadınlardansiniz sanırım umarım sizde benim yaşadığım mutluluğu yaşarsınız eşinizle ☺️
Sutlucikolati gizew ay evet ya ben de doğru bulmadım kızına bunları söylemesini zamanında dediğin gibi babasına söyleseydi yalnız var ya yorumun çok iyi 🤣 cuk oturmuş yani 🤣🤣🤣
elisaa48 perimasali802_ bendeki gurur onlardaki çekememezlik canım ve kendimden de eşimden de yaşadığım hayattan da gururluyum ondan bu gurur 🤤
HurremSultan elisaa48 bizde iki hafta ayrı kalmıştık. Geldiğinde bir ay boyunca aşırı farklıydı😏 yani hele o ilk gün inanamadim yaptıklarına 😂😂😂 kesin ilaç içti dedim hatta xbskhdjn
elisaa48 HurremSultan aynen bana hala tuhaf geliyor özlem araya girince çok güzel ve tutkulu oluyor 😂
HurremSultan elisaa48 evde olup da böyle uzun süre yapamadığımız olmuştu ama geldiğinde omrumde ilk defa onu bu kadar arzulu görmüştüm sanki bana değil tanrıçaya bakıyordu bakışı bile değişmişti 😂😂😂