nurmet Selam kızlar 4,5 yaşında bir oğlum var. Şu sıralar ikinci çocuk fikri gelip gelip gidiyor. Sizce yaş aralığı şuan için iyi mi ? Çocuklarınız arasında kaç yaş var ? Biraz tecrübeli kişilerden fikir alabilir miyim lütfen 😊
alinasira nurmet beraber büyüsünler diye peş peşe yap dediler ama ağzıma sıçılacağını kimse söylemedi . Büyüğü 3 buçuk küçüğü 7 aylık aralarında 3 yaş var epey beni zorluyor
perimasali802_ nurmet kendi ihtiyaçlarını yapıyorsa Gayet iyi bence hem ikinci çocuk gelene kadar bes olur 💕 Benimkler de 5 ve 3 ve 8 aylık çocuklarim var
mca Efenim 20 aylık oğlu olan ve ekstra 2 ay 6 günlük kızı olan biri olarak sesleniyorum sana ponpon yer görmez 😅 şaka şaka oğlun 4 buçuk yaşında kendi kendine vakit geçirebilecek kendi isteklerini yapabilecek yemek vs ihtiyaçlarini az veya çok kendi gorecebilecek yaşta avantajı çok dezavantajı da benim için çok kendi adıma konuşuyorum. Birlikte büyücek olmaları çok güzel ama gerçekten yorucu bir süreç senin ki daha rahat olur benim oğlum konuşmuyor anlıyor ama sadece ağlayarak veya işaret ederek bazen de çekiştirerek istediği şeyi yaptırıyor🤷 ya okula başlamadan 2. Yi düşün ya da 3 4 sınıfta anca 1. 2. Sınıfa gidince düşünsen okuma yazma vs senin için ekstra yük olur şimdi yapsan oğlun 1. Sınıfa gidene kadar 2. Çocuğun da büyümüş olur rahat olursun bence yaş aralığı güzel diye düşünüyorum hakkında hayırlısı
nurmet mca teşekkür ederim. Aslında çocuğum şuan kreşe gidiyor. Yani okul hayatına atıldı ilk okula kadarda vermeyi düşünüyorum. Ama biraz yaramaz bir çocuk. Bir yandan ya yapamazsam bebekle ilgilenirken onu boşlarsam diye düşünüyorum. Bu korkutuyor aslında beni. Ya da ben şuan rahata çok fazla alıştım 😬😅
karamelek21 nurmet bence yap canım tam zamanı,bnde ikinciyi istiyorum oğlum 6 yaşında hatta kasımda 7 olacak, ama benimki 1 senedir olmuyor ikinci,yani hesapta olan deyil nasipte olan gelir başa☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
nurmet karamelek21 aminnn. Umarım sizin içinde istediğiniz gibi ilerler herşey 😊 sıkıntı ne peki doktora gittiniz mii ? Birde hap mı kullanıyordunuz öncesinde ?
karamelek21 356435 senindemi olmuyor yoksa düşünmüyormusun? Bnde artık çok istiyorum ama Rabbimin vardır bir bildigi🥹
356435 karamelek21 cok istiyorum çok düşünüyorum her ağrı da acaba hamilelik belirtisi mi diye diye depresyona giriyorum. İlk defa sol ayağım ağrıdı uyuştu şiddetli bel ağrısı var kasık karın ağrısı olurdu zaten 🥺
nurmet gizew bende öyle 🥲 ama eşimin hakkını yiyemem tek yardımcım oydu. Ona rağmen cesaret edemiyorum ikinciye. Yaşadığım olumsuzluklar geliyor aklıma.
356435 Çocuğa kararsız kalan varsa bence denemelisiniz hemen de kalınmıyor tabi tam tersini de düşünmek gerekiyor 🙄