nurmet mca teşekkür ederim. Aslında çocuğum şuan kreşe gidiyor. Yani okul hayatına atıldı ilk okula kadarda vermeyi düşünüyorum. Ama biraz yaramaz bir çocuk. Bir yandan ya yapamazsam bebekle ilgilenirken onu boşlarsam diye düşünüyorum. Bu korkutuyor aslında beni. Ya da ben şuan rahata çok fazla alıştım 😬😅
karamelek21 nurmet bence yap canım tam zamanı,bnde ikinciyi istiyorum oğlum 6 yaşında hatta kasımda 7 olacak, ama benimki 1 senedir olmuyor ikinci,yani hesapta olan deyil nasipte olan gelir başa☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
nurmet karamelek21 aminnn. Umarım sizin içinde istediğiniz gibi ilerler herşey 😊 sıkıntı ne peki doktora gittiniz mii ? Birde hap mı kullanıyordunuz öncesinde ?
karamelek21 356435 senindemi olmuyor yoksa düşünmüyormusun? Bnde artık çok istiyorum ama Rabbimin vardır bir bildigi🥹
356435 karamelek21 cok istiyorum çok düşünüyorum her ağrı da acaba hamilelik belirtisi mi diye diye depresyona giriyorum. İlk defa sol ayağım ağrıdı uyuştu şiddetli bel ağrısı var kasık karın ağrısı olurdu zaten 🥺
nurmet gizew bende öyle 🥲 ama eşimin hakkını yiyemem tek yardımcım oydu. Ona rağmen cesaret edemiyorum ikinciye. Yaşadığım olumsuzluklar geliyor aklıma.
356435 Çocuğa kararsız kalan varsa bence denemelisiniz hemen de kalınmıyor tabi tam tersini de düşünmek gerekiyor 🙄
perimasali802_ nurmet kendi ihtiyaçlarını yapıyorsa Gayet iyi bence hem ikinci çocuk gelene kadar bes olur 💕 Benimkler de 5 ve 3 ve 8 aylık çocuklarim var
nurmet perimasali802_ Allah bağışlasın hepsini 😊 aslında çoğu şeyi artık kendi yapıyor ama yinede tereddüt ediyorum hayırlısı olsun 😌