Blondie benzer şeyleri ben de yaşadım doğuma memlekete gittikten 1 hafta sonra ismi başka soyadımiz aynı olan sahte Facebook açmış ilk başta kendi fotoğrafı sonra da nişan magnetimizi isimlerimizi keserek profil fotoğrafı yapmış oğlum 3 aylık olduğunda hastanede sıra beklerken bir ara gözüm telefonuna ilişti ve şaka gibi bu sahte adresi gördüm 3 tane o. eklemiş sordum ben değilim dedi üzerinde çok durmadım tam 6 ay sonra hem de evlilik yıldönümümüzde Facebook’tan bana arkadaş önerisi diye bildirim geldi elim ayağım buz kesti gösterdim ben değilim sahte hesap açmışlar dedi hadi fotoğrafın kopyalandı nişan magnetimizi nasıl kopyaliyorlar dedim çünkü basit bir şey değildi herkeste olanlardan farklıydı sizin eşiniz gibi evde dursaydin da kocana sahip çıksaydın dedi işin tuhafı takip ettiği birini teyzesinin oğlu da takip ediyor 😂 bunlar bizi salak sanıyor galiba hiç üzülmeyin başta affettiginiz için kendisini bir b.k sanmış aynı hatayı ben de yapmıştım acıma yetime döner koyar g.tune diye boşuna dememişler biz yuvamız için çocuğumuz için bir şans daha veriyoruz onlar bı uckurlarina sahip çıkamıyorlar