Dün akşam eşimin telefonunu karıştırayım dedim bir uygulama indirmiş sohbet uygulaması ordan bir kızla konuşmuş kız resmini atmış kıza buraya gel seni yaşatırım yavrum işte yaşatmazsam şere..izm kız sormuş sevgilin varmı oda olsa burda olur muyum görüşcekmşyiz demiş yola cıkayım mı yarın pazar geleyim yanına demiş benim annemde olduğum gün konusmuş ss aldım hep gösterdim ona ilk başta inkar etti ben konusmadım bilmiyorum diye sonrada tamam yaptım çok pişmanım bir arkadaşım söyledi indirdim bilmiyordum ben uygulamayı sen annene gittin boşluğuma geldi kocana sahip çıksaydın ayrı kalmasaydın benle. Özür diledi çok pişmanım ama seni çok seviyorum boşluğuma geldi nasıl yaptım bilmiyorum ama yemşn ederim para yollamadım kız bundan para istemiş ama kızda değil aslında erkek dolandırmaya calısmıs buda anlayınca yol al demiş ilk başta ibanınu almış göndrrcekmiş bende dedimki biz evde açız sen elin karılarına para yediriyorsun bana yaşatamadığın o hayatı karıyamı yaşatcaksın dedim özürler diledi bitti istemiyorum dedim ama anneme söyledim annemde görüşmemiş bişey olmaz erkek bu erkek yapar diyor eve geldi yüzüne bakmıyorum yanında yatmıyorum konuşmuyorum odadaydım wptan yazdı gel konusalım içim rahat değil uyuyamıyorum bende konusmak istemiyorum dedim sonra gel bak giderim evden dedi git dedim ölümü duyarsın sabaha dedi umrumda değil dedim son kez soruyorum gelcekmisin dedi hayır dedim sonra bira almış kendine bira içti içerde normalde içen biri değildir. Ama ben bunu kendime yediremiyorum ben ne yaptım ki benim neyim varki kendimş övmek gibi olmasın çevrem tarafından da beğenilen biriyim eşime bile derler karın çok güzel diye kendimi övmüyorum fiziğimide çok beğenen var ama ben hala bu adama yetemiyorum ne varki bende neyimi beğenmiyor ne eksiğim var benim. Dün geceden beri ağlıyorum o kızlardan ne eksiğim var ailemde saçma buluyor erkekmiş yaparmış bilmem ne eşimin annesine attım hep ssleri oğlunu al bidaha yollama diye ben ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm bazen ölsemde kurtulsam artık diyorum mutlu olamıyorum hiç haketmiyor muyum mutluluğu🥹 zamanındada evet aldatmıştı ama 4 senedir bişeyi yoktu dün görünce elim ayağım titredi kız gelse buluşucaktı ben ne yapacağım biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim