• Muhabbet
  • En merak ettiğin kullanıcı kim?

gizew yazmam zaten 😅 yorumları çok hoşuma gidiyor. İnanılmaz kafa 😜 baş edemediğim konu olursa hemen çağırırım onu

Mommy12 Ben de ya,kırk yıl düşünsem o direk aklıma gelmezdi 😂

Mommy12
    Teşekkür ederim canım mommy ama bende haksızlık yapmıyorum 😀😀😀

belladonna ya tabii öyle. Forum olarak demedim zaten anlık bende uyandırdığınız profili anlattım.
      Çiçekliperde hani böyle idealist biraz ciddi biraz güleç öğretmenlerimizden. Kimseyi kimseye ezdirmez
      Sen de kesinlikle öyle ama daha nahif, ılımlı, matematik sevmeyen öğrencilere nasıl sevdireceğini bilen gibi gibi. Öğretmenlere inanılmaz saygı duyuyorum, siz de o güzel öğretmenlerimdensiniz 🌸 meslek bile zaten haksızlığı yoksayan özelliğe sahip 🩵

Mommy12
        Bende şakasına söyledim zaten 🥰
        Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte.
        Çok teşekkür ediyorum ama bu güzel düşüncelerin için.
        Burada öğretmen olduğumu söylediğimde “tatiliniz çok, işiniz rahat, keyfiniz iyi vsvsvs” gibi yorumları yapılmıştı.
        Böyle düşünceli kişileri görünce 🫠🫠

Mommy12 çok naziksin mommy bende senj merak ediyorum. Kendini gerçekleştirmiş olgunluk seviyesine ulaşmış entelektüel bir imajın var 💐

belladonna rica ederim 🌸 onlar işin iç yüzünü bilmeyip dışarıdan bakarak kolay yorum yapanlar ☺️ akraba ve arkadaş çevremde çok var öğretmen ve bu yüzden gıpta ediyorum eğitimin her yerinde çalışanları. Özveri, sabır, sevgi olmadan asla yapılamayacak bir iş. Bu yüzden hiiiiç takma görme bile o yorumları ❤️

etoile ah senin gözünde böyle görünüyorsam ne mutlu bana 😅❤️ teşekkür ederim öğretmenim 🌸 Zeki insanları seviyorum ben de kısaca. ☺️