• Muhabbet
  • En merak ettiğin kullanıcı kim?

belladonna rica ederim 🌸 onlar işin iç yüzünü bilmeyip dışarıdan bakarak kolay yorum yapanlar ☺️ akraba ve arkadaş çevremde çok var öğretmen ve bu yüzden gıpta ediyorum eğitimin her yerinde çalışanları. Özveri, sabır, sevgi olmadan asla yapılamayacak bir iş. Bu yüzden hiiiiç takma görme bile o yorumları ❤️

etoile ah senin gözünde böyle görünüyorsam ne mutlu bana 😅❤️ teşekkür ederim öğretmenim 🌸 Zeki insanları seviyorum ben de kısaca. ☺️

Mommy12

Böyle biri de vardı gizemli diyorduk onada 😀 mesaj kutusu da kapalıydı böyle cevaplar verirdi 😀 yoksaaaa 🧐💡 😉

Cicekliperde buradan ayrılıp giden kekilliyi merak ediyorum neden bırakıp gitti çok vakit harcıyordu burada. Gitmek isteyenler önden bi post paylaşım yaparlardı o ansızın gitti.
    Sonra bi diş doktorundan hoşlanan ona yazan biri vardı o ne yaptı acaba çok linç yemişti?
    😁😁😁

superisi_ onu da kaçırmışım demek ki 😅 hatırlayamadım 🤔 ama ben 1 kişi hariç kimsenin mesaj kutusu açık mı diye bakmadım açıkçası o konuda pasifim. Belki de o yüzden farketmedim 😅